Τρίτη, Ιουνίου 21

Στη Ζάκυνθο την Κυριακή η παιδική ομάδα των Φωκάτων για φιλικό παιχνίδι με τον Α.Ο. Τσιλιβή... Την Πέμπτη το πανηγύρι του Άη Γιάννη


Την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016, η ομάδα παίδων του Α.Ο. Φωκάτων ταξιδεύει στη γειτονική Ζάκυνθο, όπου στις 10:30 το πρωί θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη του Α.Ο. Τσιλιβή, φετινή πρωταθλήτρια στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Ζ..
Όσον αφορά τις προπονήσεις του Συλλόγου συνεχίζονται κανονικότατα και θα ολοκληρωθούν την 3η Ιουλίου, όπου και θα παίξουν τη ρεβάνς με την ομάδα από την Ζάκυνθο.
Εν τω μεταξύ η εξαιρετική δουλειά που γίνεται εκεί, φέρνει τους πρώτους «καρπούς», αφού όπως δήλωσε η διοίκηση, από την επόμενη σεζόν θα ενταχθούν αρκετά παιδιά στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας! Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος των «κυανόλευκων» της Λακήθρας.
Την Πέμπτη το πανηγύρι του Άη Γιάννη του Λαμπαδιάρη
DSC00203
Να θυμίσουμε ακόμη ότι την προσεχή Πέμπτη 23 Ιουνίου, ο Α.Ο. Φωκάτων πιστός στην παράδοση και την διατήρηση της τοπικής μας κληρονομιάς και των εθίμων, θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο πανηγύρι του Άη Γιάννη Λαμπαρδιάρη στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του Ναού στα Φωκάτα με το καταπληκτικό χορευτικό του Συλλόγου να παρουσιάζει ένα πολύ όμορφο πρόγραμμα παραδοσιακών χορών.
Η διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας αλλά και όποιον το επιθυμεί να παραβρεθεί στη μεγάλη του γιορτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου