Κυριακή, Ιουνίου 12

Πολύ όμορφη η σημερινή ετήσια γιορτή του Α.Σ.Κ. (φωτορεπορτάζ)

 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης», η καθιερωμένη ετήσια γιορτή του Α.Σ.Κ., με τη συμμετοχή τόσο των αγωνιστικών τμημάτων, όσο και αυτά των υποδομών.
Γέμισε από χαρούμενα μικρά παιδιά το γυμναστήριο με τα μικρότερα να το χαίρονται ιδιαίτερα κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ αξιόλογη χρονιά για τον Σύλλογο.
Συμμετείχαν αγόρια και κορίτσια. Πραγματοποιήθηκε μάλιστα και ένας φιλικός αγώνας μπάσκετ από τους λιλιπούτειους καλαθοσφαιριστές του τμήματος νηπίων του συλλόγου!
Στο τέλος απονεμήθηκαν τα κύπελλα και τα μετάλλια στις ομάδες που συμμετείχαν στο εσωτερικό αναπτυξιακό πρωτάθλημα του Α.Σ.Κ. όπως παρακάτω:
Αρχαρίων: 1. Λιοντάρια, 2. Αετοί, 3. Τίγρεις, 4. Πάνθηρες.
Προμίνι: 1. Αρης, 2. Ερμής, 3. Ποσειδώνας, 3. Ηφαιστος.
Μίνι-Παμπαίδων: 1.
Golden State Warriors, 2. Μiami Heat, 3. Boston Celtics, 4. Dallas Mavericks.
Κορασίδων-Νεανίδων: 1. Golden Magic, 2. Trouble Makers, 3. Black Panthers, 4. Hot Shoot.
Με αυτόν τον τρόπο ο Σύλλογος επιβράβευσε την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά τα παιδιά παράλληλα με ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Οι απονομές έγιναν από τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Λειβαθούς, Ηλία Κουρκουμέλη, ο οποίος εκπροσώπησε τη Δημοτική Αρχή, τον Πρόεδρο του Α.Σ.Κ., Παντελή Καππάτο, τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Θανάση Μουίκη καθώς και από παίκτες της ανδρικής ομάδας. 
Την παρουσίαση της εκδήλωσης ομόρφυνε, όπως πάντα, η Ελένη Δαρδαμάνη.
Φώτο




















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου