Τρίτη, Ιουνίου 21

EURO 2016:Τα σημερινά αποτελέσματα, οι επόμενοι αγώνες και οι βαθμολογίες



Τα σημερινά αποτελέσματα του Euro
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Σλοβακία - Αγγλία
0 - 0
2.
Ρωσία - Ουαλία
0 - 3
Συνέχεια σήμερα Δευτέρα 20/6, στο Euro 2016 με τα δυο παιχνίδια της ημέρας για τον Β' όμιλο, που ολοκλήρωσαν και την Α΄φάση του θεσμού σε αυτόν. 
Δυο ακόμη ομάδες έκλεισαν θέση στην επόμενη φάση του Ευρώ και στη φάση των «16» μετά τα σημερινά αποτελέσματα του Β’ ομίλου.
Αυτές εiναι η Ουαλία και Αγγλία, ενώ μια τρίτη η Σλοβακία θα περιμένει με αγωνία τα υπόλοιπα αποτελέσματα στη συνέχεια για να δει να θα ακολουθήσει και αυτή!
Αναλυτικά:
Β'  ΟΜΙΛΟΣ
ΣΛΟΒΑΚΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ  0-0
Η Άγγλοι, αν και καλύτεροι στο "Stade Geoffroy Guichard" του Σεντ-Ετιέν, δεν κατάφεραν να επικρατήσουν των Σλοβάκων μένοντας στο «0-0». Αποτέλεσμα είναι να περάσουν σαν δεύτεροι από τον όμιλο τους.

Σκόρερ: ---------
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)
Οι συνθέσεις
Σλοβακία:Κοζάτσικ, Πεκάρικ, Σκρτελ, Ντουρίτσα, Χουμπότσαν, Πετσόβσκι (67' Γκιόμπερ), Κούτσκα, Χάμσικ, Μακ, Βάις (78' Σκρίνιαρ), Ντούντα (57' Σβέντο).
Αγγλία:Χαρτ, Κλάιν, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Μπέρτραντ, Ντάιερ, Χέντερσον, Γουίλσιρ (56' Ρούνεϊ), Λαλάνα (60' Ντέλε Άλι), Στάριτζ (76' Κέιν), Βάρντι.
Τα Highlights του αγώνα
ΡΩΣΙΑ - ΟΥΑΛΛΙΑ  0-3
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στο "Stadium de Toulouse", Τουλούζ οι Ουαλοί νίκησαν 3-0 την Ρωσία και πέρασαν στην επόμενη φάση σαν πρώτοι από τον όμιλο!
Σκόρερ: 11' Ράμσεϊ, 20' Νιλ Τέιλορ, 67' Μπέιλ
Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)
Οι συνθέσεις
Ρωσία:Ακινφέεβ, Σμόλνικοβ, Βασίλι Μπερεζούτσκι (46' Αλεκσέι Μπερεζούτσκι), Ιγκνασέβιτς, Κομπάροβ, Μαμάεβ, Γκλουσακόβ, Σιρόκοβ (52' Γκολοβίν), Σμόλοβ (70' Σαμέντοβ), Κοκόριν, Τζιούμπα.
ΟυαλίαΧένεσεϊ, Γκάντερ, Τσέστερ, Άσλεϊ Γουίλιαμς, Μπεν Ντέιβις, Νιλ Τέιλορ, Λέντλεϊ (76' Άντι Κινγκ), Τζο Άλεν (74' Ντέιβιντ Έντουαρντς), Ράμσεϊ, Μπέιλ, Βόουκς.
Τα γκολ και τα Highlights του αγώνα

Η βαθμολογία
Χώρα
Ν
Ι
Η
Βαθμοί
 WAL
2
0
1
6
 ENG
1
2
0
5
 SVK
1
1
1
4
 RUS
0
1
2
1
Το αυριανό πρόγραμμα
(Τρίτη 21/6)
α/α
Αγώνας
1.
Βόρειος Ιρλανδία - Γερμανία
2.
Ουκρανία - Πολωνία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου