Τρίτη, Ιουνίου 14

Γιόρτασε με τα τμήματα υποδομής του και τα αγωνιστικά τμήματα ο Α.Σ.Κ.!


Γιόρτασαν την Κυριακή το μεσημέρι στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» τα αγωνιστικά τμήματα και τα τμήματα υποδομής του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, που κράτησαν και φέτος το μπάσκετ στο νησί σε υψηλό επίπεδο.
Οι αθλητές του Α.Σ.Κ., σε αγόρια και κορίτσια, που είχαν λάβει μέρος στο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Τουρνουά, αλλά και στα αγωνιστικά πρωταθλήματα της Ε.Σ.Κ.Α.-Η., βραβεύθηκαν από τον Αθλητικό Σύλλογο της Κεφαλονιάς.
Τις απονομές, έκαναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Παντελής Καπάτος, ο Γενικός Διευθυντής του Α.Σ.Κ. Θανάσης Μουίκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Λειβαθούς Ηλίας Κουρκουμέλης και οι Ιορδάνης Γεμενετζής και Γιάννης Κανούτας, οι οποίοι είναι αθλητές με σημαντική προσφορά στην ανδρική ομάδα του συλλόγου.
Όλα τα τμήματα και τα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) καταχειροκροτήθηκαν και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης, έκανε άψογα η Ελένη Δαρδαμάνη, ενώ στο ξεκίνημα υπήρχαν αγώνες επίδειξης από το τμήμα αρχαρίων του συλλόγου.
Ο Α.Σ.Κ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει, όλους τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια καθ’ όλη την εφετινή χρονιά,  την ΚΕΔΗΚΕ, τα Φρούτα «Διακρούσης» για την αγορά των μεταλλίων στην εκδήλωση της Κυριακής, τους προπονητές, αλλά και τους γονείς που εμπιστεύονται τον σύλλογο και φέρνουν τα παιδιά τους στο μπάσκετ. 
Φώτο








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου