Πέμπτη, Ιουνίου 23

Επιτυχημένη η επιστημονική εκδήλωση του Παλληξουριακού (Φώτο)

Στο πλαίσιο του Προγράμματος του ΟΠΑΠ "Αθλητικές Ακαδημίες" που συμμετέχει ο Παλληξουριακός πραγματοποιήθηκε, μια πολύ σημαντική και άκρως επιτυχημένη, ομιλία με θέμα "Διατροφή, Ψυχολογία και Ιατρική".
Τους τρεις αυτούς τομείς παρουσίασαν και ανέπτυξαν σε όσους γονείς και αθλητές παρευρέθησαν σήμερα το απόγευμα στο χώρο του Μουσείου Ληξουρίου, η διατροφολόγος Σολωμού Ελένη, η ψυχολόγος Γκιντώνη Ευγενία και η παιδίατρος Γεωργοπούλου Βίλυ αντίστοιχα.

Το λόγο αρχικά πήρε ο ιατρός και Αντιπρόεδρος του Παλληξουριακού, κ. Ντιουάνι Γάλεμπ, καλωσορίζοντας κι ευχαριστώντας τις ειδικούς για την παρουσία τους και την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ.
Η ομιλία αφορούσε το πως αυτοί οι τρεις βασικοί τομείς παρεμβαίνουν και καθορίζουν την ανάπτυξη ενός παιδιού με σκοπό να επισημάνει την σπουδαιότητα της άθλησης στην παιδική ηλικία.
Αμέσως μετά, τον λόγο πήρε το ακροατήριο εκφράζοντας απορίες κι ερωτήσεις οι οποίες απαντήθηκαν με απόλυτη επάρκεια από τις ομιλήτριες.
Στο τέλος, ακολούθησε συμβολικό κέρασμα στον ταπεινό μπουφέ που έστησαν οι άνθρωποι του Παλληξουριακού ενώ κυρίαρχο θέμα στις συζητήσεις που ακολούθησαν μεταξύ των παρευρισκομένων αποτέλεσε η αδιαφορία της πλειοψηφίας του κόσμου για ζητήματα τόσο σημαντικά για την σωστή ανάπτυξη ενός παιδιού.
Φώτο








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου