Παρασκευή, Ιουνίου 17

Το σημερινό πρόγραμμα του Euro (Παρασκευή 17/6)Συνέχεια σήμερα Παρασκευή 17/6, στο Euro 2016 με τρεις αγώνες, δυο για τον Δ' όμιλο, και έναν για τον Ε'.
Στις 4 μ.μ. η Ιταλία για τον Ε' όμιλο, αντιμετωπίζει την Σουηδία. Για τους Ιταλούς η νίκη ουσιαστικά σημαίνει και κατάκτηση του ενός εκ των δυο "εισιτηρίων" που οδηγούν στους "16" της διοργάνωσης. Ο ίδιος στόχος υπάρχει και στην πλευρά των Σουηδών, αφού με ήττα μάλλον αποχαιρετούν νωρίς την διοργάνωση.
Λίγο αργότερα στις 7 μ.μ. σε παιχνίδι του Δ΄ομίλου Τσεχία - Κροατία θέλουν νίκη. Για τους Κροάτες σημαίνει πρόκριση στους "16". Ήττα για τους Τσέχους, που δεν έχουν βαθμό, μιας και ηττήθηκαν την πρώτη αγωνιστική από την Ισπανία, σημαίνει τέλος στο "όνειρο".
Τέλος στις 10 μ.μ. και σε παιχνίδι του ίδιου ομίλου, σε ένα πολύ σημαντικό ματς, η Ισπανία θέλει να "ζευγαρώσει" τις νίκες της στην διοργάνωση. Μια νίκη που και εδώ θα δώσει πρόκριση.Οι Τούρκοι από την άλλη, μετά την ήττα της πρεμιέρας, από την Κροατία θέλουν μόνο νίκη, αλλιώς, εκτός απροόπτου, το "ταξίδι" τους στην Γαλλία φτάνει στο τέλος του, εδώ.
Και στα τρία παραπάνω παιχνίδια θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση μέσω της ΕΡΤ1.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα
α/α
Αγώνας
1.
Ιταλία - Σουηδία
2.
Τσεχία - Κροατία
3.
Ισπανία - Τουρκία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου