Σάββατο, Ιουνίου 18

Πολλά τα νέα από τον Κεφαλληνιακό Α.Ο.


Είναι δύσκολο να εκφράσουμε με λόγια τη συγκλονιστική αγωνιστική περίοδο που πέρασε. 
Μετά από τρία χρόνια  σκληρής προσπάθειας μέσα και έξω από το παρκέ, μετά από πολλές θυσίες  πολλών φίλων της ομάδας, μετά από καλοπροαίρετη η κακοπροαίρετη αμφισβήτηση, καταφέραμε να στεφθούμε Πρωταθλητές στη Γ2 ΕΣΚΑ-Η και να κερδίσουμε με το σπαθί μας την άνοδο στη Γ1.  
Κάτω από αυτές τις συνθήκες και χωρίς να περιαυτολογούμε, θεωρούμε ότι πετύχαμε έναν άθλο.  Τα συναισθήματα που νιώσαμε με την επίτευξη των στόχων μας είναι ίδια με τα συναισθήματα που νιώθουν παράγοντες, προπονητές και αθλητές στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος. 
Είμαστε περήφανοι για το κατόρθωμα μας το όποιο μόνο δύναμη , πείσμα και όρεξη μας δίνει για να συνεχίσουμε.  Η βάση μας για τη συνεχεία δεν είναι άλλη από τα παιδιά του σωματείου μας.
Στα πλαίσια λοιπόν του προπονητικού προγραμματισμού των τμημάτων υποδομής, οι σωματικές και εργομετρικές μετρήσεις συνεχίζονται. Μετά τις πρώτες το Νοέμβριο, παραμένουμε πιστοί στο πλάνο μας και συνεχίζουμε με τις δεύτερες που θα γίνουν εντός του Ιουνίου. 
Σκοπός μας είναι να αξιολογήσουμε σωστά και αξιοκρατικά τους μελλοντικούς αθλητές που θα απαρτίζουν τα αγωνιστικά τμήματα του Κεφαλληνιακού. 
Αυτή η προσπάθεια ξεκινάει από τη νέα αγωνιστική περίοδο. 
Σε συνδυασμό με την αντρική ομάδα. Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη δημιουργία δυο(2) νέων αγωνιστικών τμημάτων.
Εφηβικό αγωνιστικό.
Το συγκεκριμένο τμήμα θα αποτελείται από εφήβους παίχτες οι όποιοι ήδη έχουν πάρει το βάπτισμα του πυρός στην αντρική ομάδα, αλλά και από παίδες οι όποιοι θα τους πλαισιώσουν. 
Σκοπός μας είναι τα παιδιά αυτά να δώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια ανεξαρτήτως αποτελέσματος έτσι ώστε να έχουν περισσότερες εικόνες και εμπειρίες. 
Στόχος είναι κάποια στιγμή η αντρική μας ομάδα να αποτελείται κυρίως από αυτά τα παιδιά.
Μίνι αγωνιστικό.
Μετά από τρία χρόνια τα μικρά παιδιά των τμημάτων υποδομής ξεκινάμε τη πορεία τους στο αγωνιστικό μπάσκετ. Έτσι για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 ο ΚΑΟ  θα συγκροτήσει μια ομάδα από παιδιά γεννηθέντες 2004 – 2005 – 2006 -2007. 
Το μπάσκετ είναι εδώ και θα είναι εδώ. Αυτά τα παιδιά θα είναι το μελλοντικό πρώτο παιδικό τμήμα του σωματείου μας και προσβλέπουμε πολλά σε αυτά.
Τέλος είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον coach Δαμκαλή Αποστόλη, ο όποιος πραγματικά από τον πρώτο χρόνο παρουσίας του έδειξε στοιχεία που πιστεύουμε ότι θα κάνουν τη διάφορα στο τοπικό μπάσκετ. 
Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι σύντομα θα δούμε αγωνιστικό μπάσκετ από πιτσιρικάδες το όποιο δεν έχουμε ξαναδεί στον τόπο μας.  
Ο coach Δαμκαλής θα είναι υπεύθυνος προπονητής για όλα τα τμήματα υποδομής και το αγωνιστικό εφηβικό και μίνι του ΚΑΟ σε συνεργασία με το coach Αντωνάτο.
Ευχαριστούμε όλη την τοπική κοινωνία της Κεφαλονιάς, τους γονείς του φιλάθλους και τους χορηγούς της ομάδας μας για την στήριξη τους και την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει στο σύλλογο μας τα τελευταία χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου