Δευτέρα, Ιουνίου 27

Απόλυτα επιτυχημένο το «1ου Festival free style Basketball» (μεγάλο φωτορεπορτάζ)

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην κατάμεστη από κόσμο, κεντρική πλατεία Αργοστολίου το «1ου Festival free style Basketball».
Το παραπάνω φεστιβάλ ήταν μια συνδιοργάνωση της K.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σε συνεργασία με την επίσημη ιστοσελίδα προπονητικής Μπάσκετ, της Coachbasketball.gr. 
Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση που την έκανε ακόμη καλύτερη η παρουσία των κόουτς, Στηβ Γιατζόγλου, Σάκη Δέλλιου, αλλά και των εκλεκτών καλεσμένων των διοργανωτών, Λάζαρου Αγαδάκου, Κώστα Μάγλου, Γιάννη Αθανασούλα και Μάικ Ευαγγελίτση. Παρόν και ο κορυφαίος Έλληνας στο freestyle basketball, Ευθύμιος Μιχάλης.
Η πλατεία γέμισε από παιδιά που έδειξαν να το χαίρονται, αλλά και μεγαλύτερους που τα χειροκρότησαν.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν και οι Στηβ Γιατζόγλου-Σάκης Δέλλιος εκ μέρους των συνδιοργανωτών, όπως και οι φιλοξενούμενοι τους.
Στη συνέχεια άρχισε η δράση με την διεξαγωγή αγώνων επίδειξης, 1 εναντίον 1 και σουτ από μακρινή απόσταση.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε μια δημοπρασία για δυο φανέλες της Εθνικής Ελλάδας υπογεγραμμένες από τον Στηβ Γιατζόγλου. Για καλό σκοπό, αφού τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα εξαργυρωθούν από δωροεπιταγή από τα καταστήματα «Σταμούλης» που θα τριπλασιάσουν την αξία, για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Κεφαλληνίας «Ο Σωτήρ». 
Πλειοδότησαν η "Ξυλεμπορική Κεφαλονιάς", που ήταν και χορηγός του φεστιβάλ και το κατάστημα "Τσάκαλος" του Νεκτάριου Πολλάτου.
Τα δώρα που μοιράστηκαν στα παιδιά  που συμμετείχαν, ήταν αρκετά και πλούσια. Μεταξύ άλλων προσφέρθηκαν, σχολικές τσάντες, μπάλες μπάσκετ με την υπογραφή του Θοδωρή Παπαλουκά, καπέλα, φανέλες από το ΝΒΑ του LeBron James και των Cleveland Cavalliers κ.λ.π..
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις καθιερωμένες βραβεύσεις.
Συγχαρητήρια σε όλους, ιδιαίτερα στον Σάκη Δέλλιο.
Ακολουθεί πολύ μεγάλο φωτορεπορτάζ


















































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου