Πέμπτη, Ιουνίου 30

Όλα έτοιμα για την επίσημη τελετή έναρξης του 28ου Διεθνούς Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Άννα Πολλάτου».


Ξεκινάει αύριο Πέμπτη 30/6 και επίσημα το 28ο Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής Για Όλους «Άννα Πολλάτου».
Αύριο λοιπόν θα έχουμε την παρέλαση των τμημάτων από την πλατεία καμπάνας, τα οποία αφού διασχίσουν το Λιθόστρωτο θα καταλήξουν στην κεντρική πλατεία, υπό τους ρυθμούς του τραγουδιού του Φεστιβάλ, όπου θα ακολουθήσει η έναρξη  του παραπάνω φεστιβάλ.
Η συγκεκριμένη διοργάνωση είναι μια συνεργασία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλλονιάς, υπό την αιγίδα της ΕΓΟ.
Οι συμμετοχές για την φετινή διοργάνωση έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με πολλά εξαιρετικά αθλητικά τμήματα από ολόκληρη την χώρα, αλλά και ιδιαίτερα από το εξωτερικό να δίνουν το παρών.
Να θυμίσουμε εδώ ότι το συγκεκριμένο Φεστιβάλ, δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και ως βασικό στόχο του έχει να προάγει τις αξίες της μαζικής άθλησης.
Οι ομάδες παρουσιάζουν τα προγράμματά τους, χειροκροτούνται και στο τέλος όλοι βραβεύονται για τη συμμετοχή τους. Πάντα μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα γεμάτο κέφι, πολύ χορό και ακόμα περισσότερα χαμόγελα. Ειδικά για φέτος υπάρχουν αρκετές πρωτοτυπίες και εκπλήξεις.
Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος, για πρώτη φορά διοργανώνεται εκδήλωση του Φεστιβάλ στα Φραγκάτα, σε συνεργασία με τον καλλιτεχνικοχορευτικό χορευτικό σύλλογο «Ο ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ», που θα στήσει ένα ολόκληρο παραδοσιακό πανηγύρι για συμμετέχοντες και θεατές, μετά την παρουσίαση των ομάδων.
Επίσης, όπως κάθε χρόνο ξεχωρίζουν το ετήσιο beach party στο Μακρύ Γιαλό, καθώς και το βραδινό πάρτι των ομάδων, μετά την λήξη της διοργάνωσης.
Όλοι πρέπει να παραβρεθούμε και παράλληλα να στηρίξουμε την προσπάθεια των διοργανωτών, σε αυτή τη μεγάλη ετήσια γιορτή για τον αθλητισμό της Κεφαλονιάς και όλοι μαζί να ζήσουμε τις μοναδικές στιγμές, που το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστική για όλους «Άννα Πολλάτου» κάθε χρόνο προσφέρει.
Το πρόγραμμα του 4ήμερου περιλαμβάνει, εκτός της τελετής έναρξης:
1η Ιουλίου 2016: Ληξούρι 
2η Ιουλίου 2016: Φραγκάτα 
3η Ιουλίου 2016: Αργοστόλι κεντρική εκδήλωση και τελετή λήξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου