Σάββατο, Ιουνίου 18

ΑΣΚ: Η χρονιά της περιπέτειας έφτασε!


O Αθλητικός Σύλλογος «Κεφαλονιάς» (ΑΣΚ) διοργανώνει - για ένατη συνεχή χρονιά- το αγαπηµένο καλοκαιρινό αθλητικό γεγονός «Kefalonia Camp Αθλητισµός και Ψυχαγωγία»! 
Φέτος, 6 μέρες την εβδομάδα, άφθονη διασκέδαση, ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες και ατελείωτο παιχνίδι περιμένουν τους μικρούς μας φίλους, μαζί με πολλές όµορφες εκπλήξεις και µοναδικές εμπειρίες! 
Η χρονιά της Περιπέτειας, αποτελεί τη µεγάλη έκπληξη του «Kefalonia Camp Αθλητισµός και Ψυχαγωγία», που συνεχώς εξελίσσεται, θέλοντας κάθε φορά μέσα από πρωτότυπες ιδέες να  συναρπάσει τα παιδιά όλων των ηλικιών, καλύπτοντας με τον πιο δημιουργικό τρόπο  τις καλοκαιρινές αναζητήσεις τους.

 Για πρώτη φορά τα παιδιά που θα συµµετέχουν θα βρεθούν αντιµέτωπα µε ένα ξεχωριστό είδος οµαδικού παιχνιδιού, σ’ ένα πλούσιο και ισορροπηµένο αθλητικό, εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό πρόγραµµα.
Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ CAMP ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! 
Τη φετινή χρονιά που οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας, θα ζήσουμε τη δική μας « μικρή Ολυμπιάδα»! Πρόκειται για διοργάνωση πρωταθληµάτων, στα αγαπηµένα ατοµικά και οµαδικά αθλήµατα των παιδιών! Σε κάθε περίοδο του camp, τα παιδιά ζουν τη µαγεία των αθλητικών αγώνων, αναδεικνύουν τις δυνατότητές τους και βραβεύονται σε εορταστική εκδήλωση απονοµής μεταλλίων!
Σκοπός μας και αυτή τη χρόνια, είναι να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους  αξέχαστες στιγμές και δημιουργική ψυχαγωγία, πάντα με ασφάλεια και υπευθυνότητα, την οποία εγγυάται η πολύχρονη πείρα μας. 
Πληροφορίες- Αιτήσεις Συμμετοχής στο τηλέφωνο 6947447684
Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Λεωνίδας Παπαδάτος – Καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου