Δευτέρα, Ιουνίου 13

Α.Σ.Π. Προμηθέας:Ευχαρητήρια ανακοίνωση


Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ με το τέλος της ιστορικής για το σύλλογο αγωνιστικής χρονιάς 2015-2016, χρονιά κατά την οποία ο Προμηθέας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ καταλαμβάνοντας την 3η θέση, ενώ παράλληλα συμμετείχε –επίσης για 1η φορά- και στο Κύπελλο Ελλάδας, όπου έφτασε στους 10 του θεσμού, θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους στάθηκαν πολύτιμοι αρωγοί στην προσπάθεια του Συλλόγου.
Απευθύνει θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας που βοήθησαν εμπράκτως, στηρίζοντας το όλο εγχείρημα του συλλόγου, και συγκεκριμένα:
- τα στεγνοκαθαριστήρια «Stegno Plus» στην Πάτρα και προσωπικά τους αδερφούς Θανάση και Κώστα Τριανταφυλλίδη, 
- τα ζαχαροπλαστεία «CARAVEL» και προσωπικά τους αδερφούς Νάσο και  Μάνο Παπαδόπουλο,
- την εταιρεία «ERGOLOGIC», που εξειδικεύεται στη σχεδίαση, εγκατάσταση, υποστήριξη και συντήρηση ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και προσωπικά τον κύριο Κώστα Παπαδόπουλο, 
- τη βιομηχανία παραγωγής και συσκευασίας ροφημάτων «Γιαλούσης Ι. ΕΠΕ» και προσωπικά τον κύριο Γιάννη Γιαλούση,
- την ασφαλιστική εταιρεία «ARAG», 
- την εταιρεία χρωμάτων «Μιχόπουλος - Χρώματα»
- την εταιρεία διανομής «GT».  
Επίσης, ευχαριστεί τους υποστηρικτές χορηγούς της ομάδας:
- την εταιρεία γραφικών τεχνών «Κατριβέσης» 
- την εταιρεία εγκατάστασης και τροφοδοσίας υγραερίου «Kolokithas gas»,
- την εταιρεία αθλητικού ρουχισμού «NIKE», 
- το εστιατόριο-μαγειρείο «Φασόλοι»,
- το ταξιδιωτικό γραφείο «Ferry & Yachting Services», 
- το ιατρικό-διαγνωστικό κέντρο «Β ΔΙΑΓΝΩΣΗ».  
Ευχαριστεί, επίσης, τις ομάδες που συμμετείχαν στο πιο ανταγωνιστικό και ποιοτικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών στην Α2 Εθνική Κατηγορία, που, μάλιστα, διεξήχθη –ως επί το πλείστον σε γεμάτα γήπεδα- για τον υγιή ανταγωνισμό και το φίλαθλο πνεύμα, το οποίο επέδειξαν καθ’ όλη τη χρονιά.
Επιπλέον, ευχαριστεί τις διοικήσεις της Ε.Α.Π. και της Παναχαϊκής Γ.Ε. για την φιλοξενία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, την Αστυνομική δύναμη Αχαΐας και ιδιαίτερα το Α΄ Α.Τ. Πατρών και το Διοικητή του Αστυνόμο Α΄ Δημήτριο Διονυσόπουλο, που συνέδραμαν όπου απαιτήθηκε και διασφάλισαν την άψογη διεξαγωγή των αγώνων, τον Δήμο Πατρέων και ιδιαίτερα τους εθελοντές της «Ομάδας Ε», καθώς και τους Σαμαρείτες του Ε.Ε.Σ., που μας βοήθησαν με την ενεργή συμμετοχή τους σε όλα τα εντός έδρας παιγνίδια μας, όπως και τα χορευτικά συγκροτήματα που καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ψυχαγώγησαν τους φιλάθλους στην έδρα μας.
Ευχαριστεί, ακόμα, για την άριστη συνεργασία την ΕΣΚΑ-Η, το Ίδρυμα Δημ.& Λιλής  Σταυροπούλου, στον ξενώνα του οποίου διαμένουν οι αθλητές του προγράμματος «ΝΟΥΣ» και το Δημήτρη Τρασάνη, που αφιλοκερδώς προσέφερε τις υπέροχες φωτογραφίες του από όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.
Απευθύνει, επιπρόσθετα, ευχαριστίες στον γιατρό της ομάδας Κώστα Οικονόμου, τους ιατρούς ορθοπεδικούς Ανδρέα Παπαδόπουλο και Βασίλη Συριόπουλο και την φυσικοθεραπεύτρια Αμαλία Παπαδοπούλου-Μπακρώζη.
Πάνω απ’ όλα, όμως, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει –για μια ακόμα φορά- τις ευχαριστίες της  στον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας και του Προμηθέα, που αγκάλιασε με απίστευτη αγάπη και πίστη την προσπάθεια μας, στήριξε με πάθος και κοσμιότητα, σε φίλαθλα, πάντα, πλαίσια, αλλά και  με τον πιο ζεστό τρόπο την ομάδα μας, γέμισε ασφυκτικά την έδρα μας, δημιούργησε σε κάθε αγώνα μια εκπληκτική, φίλαθλη, μπασκετική ατμόσφαιρα (που συχνά υμνήθηκε και από τους αντιπάλους), επιδεικνύοντας με εμφατικό τρόπο το ήθος και τις αρχές που πρεσβεύει ο Προμηθέας, και στάθηκε στο πλευρό της ομάδας της ομάδας ως ο πιο στενός συνοδοιπόρος, αποτελώντας την κινητήρια δύναμη και ορμή του Συλλόγου. 
Η αγάπη και η θερμή και έμπρακτη υποστήριξη σας μάς δίνει τη δύναμη να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε την επίτευξη των στόχων και την πραγματοποίηση του κοινού ονείρου και οράματος γι’ αυτό το Σύλλογο.
Τα καλύτερα έρχονται, είναι μπροστά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου