Κυριακή, Ιουνίου 12

Στίβος: 2 μετάλλια για τη Γ.Ε.Κ. στους αγώνες «Αιγιάλεια 2016»




Το Σάββατο 11/6 πραγματοποιήθηκαν στο Αίγιο οι αγώνες στίβου «Αιγιάλεια». Στους αγώνες συμμετείχαν 3 αθλητές της Γ.Ε Κεφαλληνίας, στο άλμα σε ύψος, οι οποίοι σημείωσαν πολύ καλή εμφάνιση.
Συγκεκριμένα ο Γεράσιμος Μουίκης έκανε 1.88 και πήρε τη δεύτερη θέση πίσω από τον  Αντώνη Μέρλο του Ποσειδώνα Λουτρακίου, ο οποίος κέρδισε τον αγώνα με 2.15. Τρίτος ήταν ο Αγγελικόπουλος του Προμηθέα Πάτρας με 1.84.

Ο 15χρονος Βαγγέλης Κατσιβέλης πέρασε με την πρώτη προσπάθεια το 1.65 και πήρε την πέμπτη θέση. Τόσο ο Γεράσιμος, όσο και ο Βαγγέλης είχαν πολύ καλές άκυρες προσπάθειες για ατομικό ρεκόρ στο 1.92 και στο 1.70 αντίστοιχα και έδειξαν ότι είναι σε καλό δρόμο ενόψει των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων της κατηγορίας τους που θα γίνουν τον Ιούλιο.
Στο ύψος γυναικών η Μέμη Αλυσανδράτου πήρε το χάλκινο μετάλλιο με 1.59, έχοντας την προσοχή της στραμμένη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών- γυναικών το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, όπου θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος και μια καλή κατάταξη ανάμεσα στις καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου