Σάββατο, Οκτωβρίου 29

Πέρασε στον επόμενο γύρο με δεύτερη νίκη (0-1) στην Ιθάκη ο Παγκέ (φωτορεπορτάζ)


Όπως αναμενόταν, ο Παγκεφαλληνιακός σήμερα το πρωί στο Βαθύ της Ιθάκης στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα του, για την Α’ φάση του τοπικού κυπέλλου, επικράτησε για δεύτερη φορά, του γηπεδούχου Οδυσσέα και παράλληλα έγινε η μια από τις δυο σημερινές ομάδες που πέρασε, στον επόμενο γύρο και στις «7» που συνεχίζουν τον δεσμό.
Οι γηπεδούχοι και πάλι με αρκετά προβλήματα απουσιών, αλλά πολύ καλύτεροι αγωνιστικά, αυτή την φορά, κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί, απέναντι στον δυνατό και αυτόν με πολλές, όμως απουσίες Παγκεφαλληνιακό, έστω και αν μετά από αυτό το αποτέλεσμα, μένουν και τυπικά εκτός από τη συνέχεια.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μέτριο, χωρίς πολλές φάσεις, και θα λέγαμε αγγαρεία, για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, αφού μετά το 7-0 του πρώτου αγώνα στις Κεραμειές, σήμερα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.
Πλέον και οι δυο ομάδες, από εδώ και πέρα, θα ρίξουν το βάρος στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, με την κάθε μια να έχει τον δικό της στόχο, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη Κυριακή 6/11.
Ο Παγκέ θα φιλοξενήσει στις Κεραμειές, την άλλη ομάδα της Ιθάκης την Πρόοδο, ενώ ο Οδυσσέας θα κάνει πρεμιέρα μετά μια εβδομάδα στην έδρα του με αντίπαλο την Σάμη, μιας και την 1η αγωνιστική έχει ρεπό.
Φάσεις και γκολ 
20’ - Σουτ του Κουτσουβέλη εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ δίπλα στο δοκάρι του Σκαμαντζούρα.
25’ - Ο Βουκελάτος, ξεμαρκάρεται εντός περιοχής, λίγο διαγώνια αλλά το σουτ που επιχειρεί, καταλήγει πάνω από τα δοκάρια του Μουράγι.
35’ - Σουτ του Bisha, η μπάλα πολύ άουτ.

40’ - Σε μια χαμηλή σέντρα, ο Μαλιακρίδας δεν υπολογίζει σωστά για το διώξιμο, αλλά ο Μουράγι, επεμβαίνει «μυρίζοντας» τη φάση και σώζει παίρνοντας την μπάλα από το πόδι του Dedlala πριν η φάση γίνει επικίνδυνη.
55’ - Ο Κουτσουβέλης, μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, σουτάρει αλλά η μπάλα σταματά στα χέρια του Σκαμαντζούρα.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης θα πετύχει στο 58’ ο Ντεντλάλα, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Μπαζάρογλου στην πλάτη της άμυνας και αυτός από πλάγια δεξιά θα την στείλει, με ένα πολύ δυνατό κουντεπιέ στον ουρανό των διχτυών του ανήμπορου να αντιδράσει Μουράγι.
59’ - Σουτ του Dedlala από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κοντράρει σε κάποιο πόδι και κατευθύνετε στην δεξή γωνία της εστίας του οδυσσέα, αλλά ο Μουράγι θα καταφέρει να την σταματήσει πριν περάσει την γραμμή.
64’ - Ο Κουτσουβέλης, θα μπει από τα αριστερά της επίθεσης του Οδυσσέα στην περιοχή, ξεμαρκάρετε ωραία, αλλά του σουτ που επιχειρεί, θα έχει την ίδια καταλήξη, με το προηγούμενο, δηλαδή πάνω στον Σκαμαντζούρα ο οποίος θα την μπλοκάρει.
75’ – Ο Κουτσουβέλης και πάλι, με τον ίδιο τρόπο, θα πιάσει ένα δύσκολο συρτό σουτ και η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ στο δεύτερο δοκάρι, ενώ ο Σκαμαντζούρας έχει πεταχτεί χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι.

83’ - Έξοδος του Μουράγι ο οποίος, με τα πόδια, διώχνει στην γραμμή της μεγάλης περιοχής προ του Βουκελάτου μετά από επικίνδυνη μακρινή πάσα του Μπαζάρογλου.
Διαιτητής ο κ. Ε. Σούλα με βοηθούς τους κ.κ. Π. Τούρλο και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(----), Μουράι, Λεκατσάς, Κώτσης (82’ Λιβάνης), Παππάς, Φατούρος, Μαλιακρίδας, Μπίσα, Μετσάνι Α. (53’ Λομβάρδος), Βασιλόπουλος, Κουτσουβέλης Π., Μετσάνι Ε.
Παγκε:(Θ. Βουκελάτος), Σκαμαντζούρας, Δούρος, Καππάτος, Μανωλάτος, Μαγδαληνός Δ., Λαμπρόπουλος, Τριανταφυλλίδης Ε. (68’ Παγουλάτος Ν.), Παπαναστασάτος Ε., Ντεντλάλα, Μπαζάρογλου, Βουκελάτος. 
Φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου