Κυριακή, Οκτωβρίου 30

Με "εξάρα" οι Πρόννοι στους "7"


Με το τοπικό ντέρμπι των Τζαννάτων, σήμερα το απόγευμα, έπεσε η αυλαία της πρώτης σειράς των αγώνων του τοπικού κυπέλλου.
Όπως αναμενόταν μετά και το υπέρ τους 4-1 στο πρώτο παιχνίδι οι Πρόννοι πήραν μια δίκαιη και ξεκούραστη πρόκριση με δυο νίκες και συνεχίζουν στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο οι ομάδες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, κάτι που ήταν βέβαια αρκετά δύσκολο να συμβεί σε τέτοιες γηπεδικές συνθήκες.

Έτσι σε ένα μέτριο παιχνίδι με πολύ κόσμο στις κερκίδες, οι τυπικά γηπεδούχοι Πρόννοι, καλύτεροι και σε αυτό το ματς, επικράτησαν εύκολα για δεύτερη φορά του..... συντοπίτη τους με σκορ 6-0 και γίνονται η 7η ομάδα που συνεχίζει.
Τα γκολ
Οι τυπικά γηπεδούχοι Πρόννοι θα ανοίξουν το σκορ στο 36’, μετά το πολύ όμορφο γυριστό σουτ του Σπ. Τραυλού από το ύψος της μεγάλης περιοχής για το 1-0.
Στο 42’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα πετύχει το 2-0, όταν μετά την κάθετη του Ζαπάντη, στην πλάτη της άμυνας, θα μπει στην περιοχή και θα πλασάρει τον Καμπίτση για να στείλει για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα.
Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη σαφώς καλύτεροι οι Πρόννοι θα ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 48’. Ο Ζαπάντης εκτελεί το κόρνερ από δεξιά στην περιοχή, εκεί ο Λιναρδάτος με ωραία προσποίηση θα αφήσει την μπάλα για τον Αθ. Τραυλό με το τελευταίο από κοντά να πλασάρει εύστοχα τον Καμπίτση.
Μέσα σε πέντε λεπτά, οι γηπεδούχοι, στο τέλος θα πετύχουν ακόμη τρία γκολ, δίνοντας προεκτάσεις θριάμβου στην πρόκριση τους.
Στο 85’ σέντρα από δεξιά του νεαρού Ρώσση και ο Ζαπάντης χρίζεται σκόρερ για το 4-0.
Ο Λιναρδάτος στο 88’ θα εκμεταλλευτεί την ασθενή απόκρουση του Καμπίτση και από κοντά θα πετύχει το 5-0 των Πρόννων.
Τέλος στο 89’ θα είναι η σειρά του Ν. Στάβερη να χρισθεί σκόρερ, για το 6-0 των Πρόννων, μόνο που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, πετυχαίνοντας ένα αυτογκόλ στην  προσπάθεια του, να απομακρύνει την μπάλα από την περιοχή του Ηρακλή.
Διαιτητής ο κ. Γ. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους Δ. Βασιλόπουλο και Π. Κιόσση.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Γουλιμής, Κουρκουμέλης Χρ., Χιόνης, Αλεξίου, Τραυλός Α., Κουρκουμέλης Σπ., Νικολετάτος (67’ Ζήσος), Ζαπάντης, Μικελάτος (46’ Ρώσσης), Τραυλός Σπ. (46’ Λιναρδάτος).
Ηρακλής:(----),Καμπίτσης Δ., Μηλιαρέσης, Καμπίτσης Γ., Δημητράτος Ε., Στάβερης Ν., Ρασσιάς Γ., Καμπίτσης Σ., Ραπάι, Βανδώρος Κ., Στάβερης Κ., Λυμπεράτος (46’ Πούλος).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου