Κυριακή, Οκτωβρίου 30

Για 2η φορά 6 γκολ στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς ο Παλληξουριακός και συνεχίζει στον επόμενο γύρο (Εικόνες)


Σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε κριθεί από το πρώτο στον Άγιο Αντώνη, ο Παλληξουριακός, στον σημερινό επαναληπτικό, πέρασε χωρίς δυσκολία από τις Κεραμειές και τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 6-0.
Έτσι η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου, με μια..... ντουζίνα γκολ, είναι η μια από τις «7» που πέρασε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Ιδιαίτερη κριτική σε ένα παιχνίδι, με τελικό σκορ το 0-6, δεν χρειάζεται και θα αρκεστούμε μόνο σε κάποιες σημαντικές στιγμές και τα γκολ.
Φάσεις και γκολ
Οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν νωρίς το σκορ και θα προηγηθούν 0-1 στο 12’ με προβολή του Σπ. Μαρκάτου, ύστερα από εντυπωσιακή προσπάθεια από δεξιά και παράλληλη πάσα, στην μικρή περιοχή του Αραβαντινού.
Σημαντική ευκαιρία να χρισθεί σκόρερ, θα χάσει ο Μπαλάσκας, όταν από ιδανική θέση, μετά την κάθετη του Σπ. Μαρκάτου, θα στείλει με ψηλοκρεμαστό πλασέ, την μπάλα άουτ πάνω από την εστία του Κατερέλου.
Στο μισάωρο οι φιλοξενούμενοι θα διπλασιάσουν τα τέρματα τους, αφού θα πετύχουν το 0-2, πάλι με τον Σπ. Μαρκάτο με κοντινή προβολή, ύστερα από ωραία σέντρα του Ζάβαλη από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι.  
Το 0-3 θα πετύχει στο 35’ ο Αλ. Λυκούδης με ένα πολύ δυνατό σουτ, εκτός περιοχής, που θα στείλει την μπάλα, στη δεξιά γωνία του Κατερέλου.
Λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, οι «πράσινοι» θα χάσουν την ευκαιρία να μειώσουν, με το σουτ του Καλογηράτου να καταλήγει ελάχιστα άουτ, από την εστία του Πετεινάτου.
Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό του αγώνα και τους «ερυθρόλευκους» μπροστά στο σκορ 3-0.
Στην επανάληψη, η εικόνα στο παιχνίδι δεν άλλαξε, με τον Κατερέλο στο 64’, στην πρώτη φάση, να πέφτει στην δεξιά του γωνία και να αποκρούει εντυπωσιακά το κοντινό σουτ του Σπ. Μαρκάτου.
Ότι δεν κατάφερε να πετύχει ο Σπ. Μαρκάτος, θα καταφέρει ένα λεπτό αργότερα ο Πολλάκης με εντυπωσιακή ατομική ενέργεια από δεξιά και διαγώνιο σουτ στέλνοντας την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Κατερέλου για το 0-4.
Ο Ηλ. Ζερβός στο 75’ θα πετύχει το 0-5, ύστερα από ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ από τα όρια της περιοχής.
Στο 8', η μπάλα θα βρει στο χέρι, μέσα στην περιοχή, του Μπεσάι και το πέναλτι που θα δοθεί, θα εκτελέσει εύστοχα ο Μπαλάσκας, για να γράψει το τελικό 0-6.
Διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μαγουλά και Ι. Κώτσης.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (Τάκης Φωής): 
Κατερέλος, Μπάμπης Γ., Κλωνής, Κράλης, Μαρινάκης, Καλογηράτος (80′ Πολλάκης), Σπάθης, Βοροκλινιώτης (48′ Μπεσάι), Γασπαρινάτος (74′ Παπαδάκης Γ.), Καλαφάτης, Μπάμπης Σ..
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:(Σπ. Παπαδάτος), Πετεινάτος, Αραβαντινός-Λεωνιδής, Αντωνάτος, Ζερβός, Αδηλίνης (76′ Λυκούδης Σπ.), Λυκούδης Αλ., Μαρκάτος Σπ., Ζάβαλης, Μπαλάσκας, Πολλάκης (66′ Μουρελάτος) Καμινάρης (69′ Γκέλος).
Εικόνες


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου