Τετάρτη, Οκτωβρίου 26

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου


ΤΟ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
        
Με την διεξαγωγή επτά συναντήσεων, ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο οι πρώτοι αγώνες του τοπικού κυπέλλου και σειρά πλέον παίρνουν οι επαναληπτικοί.
Το Σάββατο λοιπόν, είχαμε την πρεμιέρα με δυο αγώνες σε Κεραμειές και Άγιο Αντώνη.
Το πρωί στις Κεραμειές, ο Παγκεφαλληνιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και πήρε νίκη πρόκρισης, απέναντι στον Οδυσσέα Ιθάκης, με σκορ 7-0. Έτσι το επαναληπτικό παιχνίδι αναμένεται να είναι μια τυπική διαδικασία για την ομάδα του Θ. Βουκελάτου.
Το απόγευμα στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, αλλά και της αγωνιστικής μεταξύ Παλληξουριακού - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς στον Άγιο Αντώνη, νικητές, όπως αναμενόταν, αναδείχθηκαν εύκολα, οι γηπεδούχοι με σκορ 6-1, με αποτέλεσμα και εδώ η πρόκριση στον επαναληπτικό των Κεραμειών να έχει ήδη κριθεί.
Η συνέχεια της σειράς την Κυριακή, όπου πρωί και απόγευμα σε Ιθάκη, Κεραμειές, Άγιο Αντώνη και Τζανάτα, υπήρχε δράση.
Το πρωί στην Ιθάκη, η Σάμη έφυγε με το "χρυσό" "2" της νίκης με σκορ πρόκρισης 3-1, επί της τοπικής Προόδου και βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την επόμενη φάση του θεσμού.
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές, τα Ομαλά πήραν νίκη - πρόκρισης για τον επόμενο γύρο, απέναντι στον Πυλαριακό με ένα "καθαρό" σκορ 3-0.
Το απόγευμα, στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας, αλλά και της αγωνιστικής, στις Κεραμειές, μεταξύ Εικοσιμίας - Διλινάτων, οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1, αλλά οι "διαφορές" τους ενόψει του επαναληπτικού παρέμειναν ανοικτές.
Την ίδια ώρα στα Τζανάτα οι Πρόννοι επικράτησαν του Ηρακλή Πρόννων στο τοπικό ντέρμπι με σκορ 4-1 και έχουν ήδη εξασφαλίσει θέση στην επόμενη κληρωτίδα.
Τέλος ο Εθνικός, στον Άγιο Αντώνη, ηττήθηκε από τα Φωκάτα 3-1 και πλέον οι Λακηθρινοί βλέπουν το όνειρο της πρόκρισης στην επόμενη φάση σχεδόν σίγουρο.
Οι ρεβάνς των παραπάνω αγώνων θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο 29-30/10.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
7 - 0
2.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
6 - 1
3.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
3 - 0
4.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
1 - 3
5.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
1 - 3
6.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
2 - 1
7.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ – Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
1 - 4
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ 7-0 
Όπως αναμενόταν, ο Παγκεφαλληνιακός επιβεβαιώνοντας,  το τίτλο του φαβορί, πήρε από τον πρώτο αγώνα, μεγάλη νίκη - πρόκριση στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου.
Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου σήμερα το Σάββατο πρωί στις Κεραμειές, αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, πήρε μια πανεύκολη νίκη και όπως προαναφέραμε, ουσιαστικά και την πρόκριση με σκορ 7-0, απέναντι στην ομάδα της Βόρειας Ιθάκης τον Οδυσσέα.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  6-1
Δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο οι «πράσινοι» του Αργοστολιού, το απόγευμα της ίδιας ημέρας στον Άγιο Αντώνη, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Παλληξουριακού, με τους «ερυθρόλευκους» του Ληξουριού, να επικρατούν εύκολα με σκορ 6-1 και να εξασφαλίζουν από το πρώτο παιχνίδι της σειράς, την πρόκριση τους, στην επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ  3-0
Τα Ομαλά με ένα «καθαρό» 3-0 επικράτησαν, το πρωί της Κυριακής, στις Κεραμειές, του Πυλαριακού στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για το τοπικό κύπελλο και έβαλαν τις βάσεις μιας πρόκρισης στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Όσον αφορά το παιχνίδι τα λάθη στοίχησαν περισσότερο, από τον αντίπαλο στον Πυλαριακό, αφού δέχθηκε τα δυο από τα τρία τέρματα, σε φάσεις που δεν έπρεπε να είχε συμβεί.
Γενικά είχαμε ένα μέτριο παιχνίδι, με τις ομάδες να προσπαθούν για το καλύτερο, σε μια περίοδο που συνεχίζουν την προετοιμασία τους. 
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ  1-3

Το πρωί επίσης της ίδιας ημέρας, στο Δημοτικό Στάδιο Ιθάκης, διεξήχθη το παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ Προόδου και Σάμης.
Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές καθώς ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό και αυτό βοήθησε τον κόσμο να κατέβει στο γήπεδο να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι παρουσιάστηκαν δύο ομάδες με διαφορετικό επίπεδο ετοιμότητας, καθώς από την μια πλευρά η Πρόοδος ξεκίνησε πολύ άσχημα το παιχνίδι καθώς όπως έχουμε ξανά αναφέρει, φέτος κάνει μια νέα αρχή με νέα παιδιά και νέους ρόλους γενικά και αυτό την κάνει ακόμη να «ψάχνετε» καθώς ήταν και το πρώτο παιχνίδι για φέτος. Από την άλλη μια ομάδα με υψηλούς στόχους και αρκετά δουλεμένη.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  1-3
Σε ένα μέτριο παιχνίδι για τον πρώτο αγώνα της σειράς του τοπικού κυπέλλου, τα Φωκάτα πέρασαν από τον Άγιο Αντώνη και τον Εθνικό, με μια νίκη και σκορ 3-1, που τους φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση τους στον επόμενο γύρο.
Σε γενικές γραμμές οι ομάδες σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο είχαν από ένα καλό ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι το πρώτο και οι φιλοξενούμενοι το δεύτερο.
Κομβικό σημείο του παιχνιδιού η γρήγορη ισοφάριση των Φωκάτων στο β’ ημίχρονο, γεγονός που τα βοήθησε ψυχολογικά να αλλάξει το σκηνικό στον αγωνιστικό χώρο και να φτάσουν σε μια μεγάλη ανατροπή.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  2-1
Ήταν ένα παιχνίδι, όπως το περιμέναμε, ντέρμπι με δύναμη και πάθος από τις δυο ομάδες.
Το πρώτο ημίχρονο σαφώς καλύτερο και πιο ποιοτικό, με συνολικά τρία τέρματα, αποζημίωσε τους πολυάριθμους θεατές που παρακολούθησαν τον αγώνα.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο αποφασισμένοι και για αυτό κατάφεραν να προηγηθούν 2-0. Οι φιλοξενούμενοι όμως μετά το 25λεπτο, ισορρόπησαν είχαν ένα δοκάρι, ενώ πλέον έβγαιναν επικίνδυνα στην επίθεση και τελικά κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1.
Στο δεύτερο τα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο άλλαξαν και οι δυο ομάδες περισσότερο ενδιαφέρονταν να μην δεχθούν κάποιο τέρμα, παρά να πετύχουν. Άλλωστε οι φάσεις που δημιούργησαν ήταν μετρημένες στα δάχτυλα τους ενός χεριού!
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ  1-4
Με το τοπικό ντέρμπι των Τζανάτων, μεταξύ Ηρακλή Πρόννων – Α.Ο. Πρόννων, ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του τοπικού κυπέλλου.
Στα Τζανάτα λοιπόν, σε ένα παιχνίδι σίγουρα διαφορετικό από τα υπόλοιπα, αφού εκτός του αποτελέσματος, μετράει εδώ το γόητρο και η φανέλα!
Είχαμε μια πολύ δυνατή «μάχη», και κάποιες εντάσεις και διαμαρτυρίες (για ένα γκολ των γηπεδούχων που έφεραν και την αποβολή του Σπαθή), σε έναν αγωνιστικό χώρο που κάθε άλλο παρά σε καλή κατάσταση βρίσκεται, για 45’.
Το τελικό 4-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τους φέρνει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Υπερτερούν στις νίκες (4-3) γηπεδούχοι έναντι των φιλοξενούμενων
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι λοιπόν σημειώσατε "1"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1" στις νίκες αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν 4 και οι φιλοξενούμενοι 3!! Δεν είχαμε καμία ισοπαλία. 
Είκοσιπέντε (25)!!!! ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν. Είχαμε όμως και δυο αυτογκόλ!!
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν μέτριο, αφού είχαμε δυο κόκκινες κάρτες στα 7 παιχνίδια που διεξήχθησαν.
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά, μόνο 22 κίτρινες κάρτες!! Μάλιστα στο ντέρμπι των Κεραμειών βγήκε μόλις μια (διαιτητής ο κ. Γ. Γασπαράτος), όπως και στο Ληξούρι στο παιχνίδι Παλληξουριακού - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς!!! (διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης).
Στα σημαντικά της ημέρας η επιβεβαίωση και τελικά η επικράτηση των φαβορί.
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμοι
Στους 7 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, για το τοπικό κύπελλο το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
4 νίκες για τους γηπεδούχους, 3 για τους φιλοξενούμενους και καμία ισοπαλία.
Στα αξιοσημείωτα, ότι στις προβλέψεις μας πέσαμε μέσα και τα φαβορί πήραν αυτό που από την αρχή έδειχνε η λογική!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, η αγωνιστική με τους εφτά αγώνες της, ήταν πάρα πολύ καλή. Σημειώθηκαν συνολικά 27 τέρματα. 
Σκορ είχαμε και στα 7 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτά μεταξύ Παγκεφαλληνιακού - Οδυσσέα Ιθάκης, στις Κεραμειές, Παλληξουριακού - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στο Ληξούρι, από 7 σε κάθε παιχνίδι!
Στα γκολ επικράτησαν οι γηπεδούχοι που πέτυχαν 21 έναντι 12 των φιλοξενούμενων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 4,7 γκολ ανά αγώνα!!!!
Εδώ να θυμίσουμε ότι στους αγώνες του Σαββατοκύριακου υπήρξαν και δυο αυτογκόλ!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα του Παγκεφαλληνιακού με 7 τέρματα στο ενεργητικό του.
Καλύτερη άμυνα Παγκεφαλληνιακού - Ομαλών,  με γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα των Οδυσσέα Ιθάκης και Πυλαριακού με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα, του Οδυσσέα Ιθάκης με τέρματα παθητικό.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 22. Περισσότερες στο παιχνίδι Ηρακλή Πρόννων-Πρόννων στα Τζανάτα συνολικά 7, με διαιτητή τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν μέτριο, αφού είχαμε δυο κάρτες αυτού του χρώματος.
Η επόμενη αγωνιστική
(Σ/Κ 29-30/10)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
5.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
6.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
7.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ
Τα + & Τα - 
  Τα συν της αγωνιστικής 
* Η παρουσία κάτω από τα γκολπόστ του Οδυσσέα Ιθάκης, ενός από τα καλύτερα παιδιά στην Βόρεια πλευρά του νησιού που χαίρει της εκτίμησης, παρότι "ξένος", όλων των κατοίκων. 
Μιλάμε για τον πρώην συνεργάτη μας στην Ιθάκη, τον Άρη Μουράγι του οποίου η αγάπη για την ομάδα του τόπου που τον φιλοξενεί το έκαναν να ξαναφορέσει τα γάντια, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό σε εμάς και το εντυπωσιακό του ρεπορτάζ.
Φίλε Άρη, υγεία και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Οδυσσέα με τη σημερινή μέρα να περνάει στο παρελθόν, ξημερώνοντας καλύτερες για την αγαπημένη σου ομάδα. Με σένα πάντως, είμαστε σίγουροι για τη συνέχεια!
Στην πρώτη παρουσία με την διαιτητική στολή, ενός από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Ο Αποστόλης Καραίσκος σε μια νεαρή, ιδίως για τερματοφύλακες ηλικία, αποφάσισε να κρεμάσει τα "γάντια" του για χάρη της.... σφυρίχτρας. Πάντως στο σημερινό του ντεμπούτο, ήταν πάρα πολύ σωστός, με άμεσες και σχεδόν αλάνθαστες υποδείξεις και αν ισχύει το.. «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται» τότε δεν ανησυχούμε.
Αν συνεχίσει έτσι, είναι σίγουρο ότι σε λίγο καιρό θα έχουμε ένα σπουδαίο ταλέντο στον χώρο.
Εμείς θα του ευχηθούμε να είναι τόσο καλός στα νέα του καθήκοντα, όσο ήταν και στα προηγούμενα, κάτω από τα δοκάρια πολλών τοπικών ομάδων που υπηρέτησε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.
Το sportsthea με την ευκαιρία της έναρξης της νέας περιόδου και τους πρώτους αγώνες του τοπικού κυπέλλου, εύχεται σε όλους όσους συμμετέχουν, καλή σεζόν, υγεία και μακριά από τραυματισμούς στους αγωνιστικούς χώρους.
  Τα πλην της αγωνιστικής 
* Στην άθλια κατάσταση των αγωνιστικών χώρων σε όλα τα γήπεδα στο νησί και κανείς δεν βγάζει λέξη. Και από υποσχέσεις;..... Χορτάσαμε παιδιά!!! 
Και με την ευκαιρία μια τουαλέτα στις Κεραμειές κύριοι τρία χρόνια σας το φωνάζουμε......
Αλλά και στην απουσία νέων ανθρώπων από στην τοπική διαιτησία. 
Και για να τα λέμε όλα, κάθε χρόνο δυο σχολές λειτουργεί η τοπική Ε.Π.Σ.Κ.Ι. χωρίς όμως αποτέλεσμα. Και στη νέα έδωσαν οι άνθρωποι παράταση μήπως και το σκεφθεί κανένας πιο σοφά και βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα, αλλά και πάλι χλωμό το βλέπω. Μακάρι να διαψευσθώ, αλλά δεν θα αργήσει η μέρα εκείνη, που θα βλέπουμε να σφυρίζουν στα γήπεδα μας διαιτητές από γειτονικούς Συνδέσμους!!
Σαν αρχή της χρονιάς δε βάζω άλλα πλην. Ας μην αρχίσουμε με γκρίνιες. Ας δώσουμε την ευκαιρία σε κάποιους να διορθωθούν. Αν γράψουμε, που έχουμε πολλά, καλό δεν θα κάνουμε. 
Για αυτό από τον άλλο απόηχο ετοιμαστείτε για πολλά και πικάντικα.... Κάποιοι πάντως προλαβαίνουν να το..... σώσουν, έστω και στις καθυστερήσεις!!
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ
Σημαντικό «διπλό» για τους άνδρες του ΑΣΚ 63-47 την Σφήκα

Πολύ σημαντική επικράτηση  για τον Αθλητικό Σύλλογο Κεφαλονιά, ο οποίος την Κυριακή αναμετρήθηκε εκτός έδρας κόντρα στην Σφήκα και σημείωσε την δεύτερη νίκη του (63-47), σε τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Οι παίκτες του Φίλιππου Ροδόπουλου, πραγματοποίησαν ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα και πήραν διαφορά ασφαλείας που έφτασε και στα επίπεδα του νταμπλ σκορ (14 -28). 
Λίγο όμως η χαλαρότητα  από την πλευρά του ΑΣΚ, επέτρεψε στους γηπεδούχους να ανακάμψουν και να μειώσουν ακόμα και στους τρεις πόντους στις αρχές της τρίτης περιόδου. Όμως, με την είσοδο του Λιάκου, η ομάδα ισορρόπησε και εμφανίζοντας  συνέπεια τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα, κατάφερε να φτάσει στην πολύτιμη τελική επικράτηση.
Η βαθμολογία
Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
3
6
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
3
6
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
3
6
Ε.Α.Π.
3
6
ΑΙΟΛΟΣ
3
5
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
3
5
Ε.Α. ΠΑΡΑΛΙΑΣ
3
5
ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΑ
3
4
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ
3
4
ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΥ
3
4
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ
3
3
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ
3
3
ΑΓΥΙΑ
3
3
ΣΦΗΚΑ
3
3
Η επόμενη αγωνιστική  (4η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
31/10/16
20:00
ΚΛ. ΓΛΑΥΚΟΥ
ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ - ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ
31/10/16
20:30
ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ - ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
31/10/16
21:00
Π.Γ.Ε.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ
30/10/16
13:00
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ
31/10/16
18:00
ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ - ΣΦΗΚΑ ΑΣ
31/10/16
20:00
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
31/10/16
20:30
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ - ΑΓΥΙΑΣ ΑΕ ΠΑΤΡ.
ΕΦΗΒΟΙ
Περίπατος στην Αχαγιά 45-98 την Δύμη
Πολύ καλή εμφάνιση και άνετη νίκη, η 4η σε 5 αγώνες για το εφηβικό του ΑΣΚ κόντρα στην Δύμη στο κλειστό της Αχαγιάς.
Τα «παιδιά» του εξαίρετου δάσκαλου, Μανώλη Δούλια και σε αυτό το παιχνίδι έδειξαν σπουδαία στοιχεία, έπαιξαν καταπληκτικό μπάσκετ, παρά την απουσία δυο από τα καλύτερα τους «εργαλεία», τους Θεοδωράτο και Γ. Μουίκη. 
Με κορυφαίους τους Τραυλό (32 π.) και Κ. Γιαννάτο (22 π.) και χωρίς αν υστερήσει κανείς από την αποστολή, έκαναν μια μεγάλη εμφάνιση, με την Δύμη να μην μπορεί να παρακολουθήσει το ρυθμό τους στον αγωνιστικό χώρο.
ΠΑΙΔΕΣ

Ρεπό για τους Παίδες
Ρεπό είχαν αυτή την αγωνιστική οι Παίδες του Α.Σ. Κεφαλονιά και δούλεψαν στην προπόνηση προκειμένου να διορθώσουν τα λάθη των πρώτων αγωνιστικών.
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ
Συνεχίζει κορυφή με 3Χ3
Νίκησε και τον Φαέθοντα Αντιρίου εκτός 66-81

Την τρίτη κατά σειρά νίκη του «γεύτηκε» χθες ο Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου με αντίπαλο Φαέθοντα/Γέφυρα Αντιρρίου, στο Αντίρριο, με σκορ 66-81.
Οι Ληξουριώτες του Μάρκου Τζουγανάτου με κεκτημένη ταχύτητα πέρασαν από το Αντίρριο και τον τοπικό Φαέθοντα, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα, ποιος είναι το «αφεντικό» στην κατηγορία.
Ο Ν.Ε.Ο.Λ. από την αρχή έδειξε τις διαθέσεις του και με αποφασιστικότητα μπήκε δυνατά στο παρκέ κτίζοντας μια καλή διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο (17-29).
Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα του Ληξουριού διεύρυνε την διαφορά, που σε κάποιο σημείο και στην αρχή της 4ης περιόδου, έφθασε ακόμα και τους 24 πόντους!!
Στη συνέχεια, κάτι η χαλάρωση, κάτι η εξασφάλιση του «ροζ» Φ.Α., έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να μειώσουν
τη διαφορά στο τελικό 66-81.

Η βαθμολογία

Ομάδες
Αγώνες
Βαθμοί
Ν.Ε.Ο. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
3
6
ΖΑΚΥΝΘΟΣ
3
6
ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ/ΠΑΟΚ
2
4
ΔΥΜΗ 07
2
4
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ
2
4
ΑΧΑΙΟΣ ‘47
2
4
ΝΙΚΗ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟΥ
2
3
ΕΦΑ ΑΙΓΙΟΥ
2
3
ΦΑΕΘΩΝ
3
3
ΚΡΟΝΟΣ
3
3
ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΣ
2
2
ΠΑΝΩΛΕΝΑΕΙΑΚΟΣ
2
2
ΥΠΕΡΙΩΝ
2
2
ΚΡΗΝΗ ‘97
2
2
Η επόμενη αγωνιστική  (4η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
02/11/16
20:30
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ - ΝΙΚΗ ΑΣ
02/11/16
19:30
ΚΛ. ΑΧΑΓΙΑΣ
ΔΥΜΗΣ Α.Ο. - ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ - ΠΑΟΚ Α
02/11/16
20:30
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ - ΑΙΓΙΟΥ ΕΦΑ
30/10/16
15:00
ΚΛ. ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ
ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο - ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ
31/10/16
20:30
ΚΑΡΑΤΟΥΛΑ - ΑΥΣ
ΠΑΝΩΛΕΝΕΙΑΚΟΣ - ΦΑΕΘΩΝ ΑΝΤΙΡΙΟΥ
30/10/16
14:00
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ
02/11/16
19:30
ΑΜΑΛΙΑΔΟΣ
ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου