Δευτέρα, Οκτωβρίου 24

Α.Ο. ΓΛΑΥΚΟΣ - ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. 54 - 29 (Εικόνες)


Για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου Εφήβων η ομάδα του Κεφαλληνιακού αγωνίστηκε εκτός έδρας με την αντίστοιχη του Γλαύκου. Οι αθλητές του Κ.Α.Ο. ξεκίνησαν το παιχνίδι παίζοντας καλή άμυνα, αλλά με αστοχία στην επίθεση. 
Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σκορ έφτασε στο 20 - 8, άλλα με καλή άμυνα και αποτελεσματικές επιθέσεις οι παίκτες του Κ.Α.Ο. μείωσαν σε 20 - 13 περίπου 3΄πριν το ημίχρονο. Κάποια σημαντικά αμυντικά λάθη έφεραν τη διαφορά στο +13 στο ημίχρονο (27 - 13). 
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Κ.Α.Ο. ξεκίνησαν δυνατά, με καλή άμυνα και σωστές επιλογές στην επίθεση  και έτσι μείωσαν στους 10 πόντους. 

Από εκεί και πέρα ένα σερί χαμένων βολών από πλευράς Κ.Α.Ο. (1/10), δεν τους επέτρεψε να μπουν στο παιχνίδι, παρά την πολύ καλή προσπάθεια τους στην άμυνα. 
Στο τελευταίο δεκάλεπτο η κούραση έκανε την εμφάνιση της, είχαμε αρκετά εύκολα χαμένα καλάθια και αρκετά λάθη στην άμυνα και το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τελικό 54 - 29.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια και συνεχίζουμε για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι το Σαββάτο με την Παναχαΐκή.
Τα δεκάλεπτα:13 - 7, 14 - 6, 12 - 10, 15 – 6.
Α.Ο. Γλαύκος:(Κ. Δελέγκος), ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Κ. 2, ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ 6, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ 4, ΠΛΟΙΑΡΧΟΠΟΥΛΟΣ 1, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ 2, ΜΑΡΚΟΣ 18, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Λ. 10, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ 11.
Κ
EΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.:(Α. Δαμκαλής), ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ Ν., ΚΟΥΤΑΒΑΣ Δ. 1, ΔΕΛΗΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ Μ. 2, ΜΠΛΕΤΣΟΣ Γ., ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ Η., ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Γ. 4, ΒΑΝΔΩΡΟΣ Α. 4, ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ Γ. 4, ΚΟΥΜΑΡΙΩΤΗΣ Χ. 10, ΜΠΕΤΣΟΣ Δ. 4, ΔΑΝΑΛΑΤΟΣ Γ.
Φώτο






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου