Κυριακή, Οκτωβρίου 30

Έφτασε κοντά στην ανατροπή ο Πυλαριακός που προηγήθηκε 2-0, αλλά δεν τα κατάφερε παρά τη νίκη του με σκορ 3-2 (Εικόνες)


Πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις, ο Πυλαριακός απέναντι στα Ομαλά, για να αλλάξει την εις βάρος του κατάσταση, μετά το 0-3 των Κεραμειών, σήμερα το απόγευμα στα Μακρυώτικα, πλησίασε στο όνειρο, αφού προηγήθηκαν 2-0, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή και έτσι πήρε, απλά μια νίκη γοήτρου με σκορ 3-2.
Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα πέντε τέρματα της αναμέτρησης σημειώθηκαν, σε ένα εντυπωσιακό από άποψη αγωνίας και ενδιαφέροντος, δεύτερο ημίχρονο!
Τα γκολ πέτυχαν οι:
Χρυσανθακόπουλος στο 50’ 1-0 για τους γηπεδούχους
Ο Τουλάτος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 67’ δίνοντας ελπίδες πρόκρισης πετυχαίνοντας το 2-0.
Όμως ο Βαλεντής στο 75’ ήρθε να γκρεμίσει τα όνειρα των γηπεδούχων, μειώνοντας στο 2-1 για την ομάδα του Αγίου, βάζοντας πλέον σε τροχιά πρόκρισης την ομάδα του.
Ο Άννινος στο 87’ θα κάνει το 3-1 για τον Πυλαριακό.

Τέλος το σκορ θα κλείσει σε 3-2 για τους φιλοξενούμενους, αφού ο Καραντινός-Νεόφυτος θα μειώσει, ακόμη περισσότερο για τα Ομαλά στο 89’.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραίσκο και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Κουγιανός), Φάντης Ε., Ντελάι, Γασπαρής Ν. (Φάντης Γ.), Σκιαδαρέσης (Άννινος), Σολδάτος, Μιχελής (Φούκας), Τουλάτος, Χονδρομάρας, Χρυσανθακόπουλος, Σταμούλης Π., Γασπαρής Γ..
Ομαλά:(-----), Παπαστεργίου, Γαλιατσάτος, Νεόφυτος Λ., Σέρρας, Νεόφυτος Χ. (Μινέτος), Τσακαρισιάνος Χ., Βαλεντής, Σίμο, Τσακαρισιάνος Σπ. (Καπετάνιος, Τζάκης, Καραντινός-Νεόφυτος.
Εικόνες από το παιχνίδι









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου