Κυριακή, Οκτωβρίου 30

Νέα νίκη για τον Α.Σ.Κ. 55-39 την ολυμπιάδα στο κλειστό (Δηλώσεις-Εικόνες)


Ένα ακόμη "ροζ" Φ.Α. πρόσθεσε στη φετινή συλλογή του, ο Α.Σ. Κεφαλονιάς, αφού σήμερα το μεσημέρι, ύστερα από καταπληκτική εμφάνιση, στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» επικράτησε και της Απολλωνιάδας Πατρών με σκορ 59-39.
Η άμυνα του Α.Σ.Κ. στο σημερινό παιχνίδι τσάκιζε "κόκαλα" και με κορυφαίους τους Βαλλιανάτο, Ακτύπη, πραγματοποίησε, μια εντυπωσιακή εμφάνιση, μη δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλο του, να πιστέψουν σε κάτι θετικό για την ομάδα τους.
Η νίκη αυτή ήταν η Τρίτη σε τέσσερα μέχρι στιγμής παιχνίδια και όλα δείχνουν ότι βρίσκεται σε σωστό δρόμο και η συμμετοχή της στα playoffs της κατηγορίας είναι θέμα χρόνου.
Δεκάλεπτα:17-7, 27-19, 40-33, 55-49.
Διαιτητές: Καρπάνος – Νερομυλιώτης.
Α.Σ. Κεφαλονιά:(Ροδόπουλος), Χρηστάτος, Βλασσόπουλος, Λιάκος 5 (1), Πέτρου 2, Θεοδωράτος 2, Μπαχός 7 (1), Γεμενετζής 3 (1), Τραυλός, Ακτύπης 15 (1), Καραπέτσας 5, Βαλλιανάτος 16.
Απολλωνιάδα:(Μπερδέσης), Αζαρίας 8, Παρασκευόπουλος, Μπαζίνας 3(1), Ξούλος 4, Τριπολίδης 2, Παπαφωτίου 5 (1), Κασπίρης 8 (1) , Σακελλαρίου 5, Δρομπαράκης 4.
Δηλώσεις μετά το μάτς έκαναν ο προπονητής του Α.Σ.Κ. κ. Φ. Ροδόπουλος και ο αθλητλής του Συλλόγου Κώστας Ακτύπης..
Ροδόπουλος: «Η ομάδα είναι συσπειρωμένη»
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις νίκες αυτές και για την άμυνα που παίζουν. Η δουλειά που γίνεται από τα παιδιά την διοίκηση και τον Λεωνίδα Παπαδάτο, θα δούμε και καλύτερο θέαμα στην συνέχεια. 
Βέβαια προέχουν οι νίκες και θα κάνουμε τον πρώτο απολογισμό μας στα μισά του πρώτου γύρου. Κάποιοι ίσως δε περίμενα το τρία στα τέσσερα στις πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα όμως είναι συσπειρωμένη και θα πάει ακόμα καλύτερα» δήλωσε ο προπονητής Φίλιππος Ροδόπουλος».
Ακτύπης: «Με άμυνα και σκληρή δουλειά»
Ο Κώστας Ακτύπης, ο οποίος ξεχώρισε με την απόδοσή του και κόντρα στην Απολλωνιάδα δήλωσε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά μέσα στην εβδομάδα. Υπάρχει ιεραρχία και καλή νοοτροπία στην προπόνηση. Είμαστε ένα πολύ υγιές σωματείο. Προσπαθούμε πάρα πολύ και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ανεξαρτήτως αντιπάλου. Το δυνατό μας χαρτί είναι άμυνα. Με την άμυνα και την σκληρή δουλειά θα προχωράμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου