Δευτέρα, Οκτωβρίου 31

ΝΕΟΛ- Α.Σ. ΚΡΗΝΗ 108-20 – Το παιχνίδι των ρεκόρ! (Εικόνες)


Με τρία ρεκόρ για τον ΝΕΟΛ, τελείωσε το σημερινό παιχνίδι. Ρεκόρ περισσότερων πόντων σε έναν αγώνα (108), ρεκόρ μεγαλύτερης διαφοράς (88) και ένα δεκάλεπτο, το πρώτο, όπου δεν δεχθήκαμε πόντο (26-0)!!!!
Όπως είναι φανερό, το παιχνίδι δεν σηκώνει ούτε περιγραφή, ούτε κριτική.
Ο αντίπαλος είχε πετάξει λευκή πετσέτα από το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα, βλέποντας ότι δεν είχε καμιά ελπίδα όχι μόνο να νικήσει, αλλά ούτε καν να χάσει αξιοπρεπώς…
Οι φίλαθλοι αποζημιώθηκαν από τα καρφώματα Τρυφωνόπουλου αλλά και Χρήστου Αραβαντινού, την ενέργεια που έβγαλαν όλοι οι παίκτες στο παρκέ καθώς και το γεγονός πως ακόμα και όταν η ομάδα έπαιζε για πολλή ώρα χωρίς κανέναν από τη βασική πεντάδα στο σχήμα, κατόρθωνε να αυξάνει τη διαφορά.
Σκόραραν όλοι οι δικοί μας, ενώ έπαιξαν πολλά λεπτά και οι μικρότεροι της δωδεκάδας.
Σε ένα τέτοιο παιχνίδι, δεν θα θέλαμε να αναφερθούμε ατομικά σε παίκτες, αλλά είναι μια ευκαιρία να πούμε πως η ομάδα – τουλάχιστον μέχρι στιγμής- δείχνει την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει στην προετοιμασία και τις προπονήσεις από τον κόουτς μας, Μάρκο Τζουγανάτο!
Την επόμενη Κυριακή, ο ΝΕΟΛ αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Αίγιο και φιλοδοξεί να συνεχίσει το νικηφόρο σερί της!
Δεκάλεπτα: 26-0, 55-6, 88-13, 108-20
Ν.Ε.Ο.Λ.:(Μ. Τζουγανάτος), Αντωνάτος 12, Παπαγιάννης 8, Συνοδινός Π, Αραβαντινός 11(1), Κλαυδιανός 7(1), Συνοδινός Χ 13(1), Παριώτης 8, Κυριακάτος 4, Αθανασόπουλος 15(3), Μπελίτσης 12, Σκροπολίθας 6, Τρυφωνόπουλος 12.
ΚΡΗΝΗ:(Μαυρομάτης), Ευθυμιόπουλος, Σκόνδρας, Αγγελόπουλος, Σταθόπουλος 3, Δριμάλας, Σταματάκης 1, Ξηρομερίτης 3, Γεωργακόπουλος 9(1), Μπάρκας 4.
Εικόνες














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου