Δευτέρα, Οκτωβρίου 31

Δ.Τ.:Ακτύπητος ο ΑΣΚ ! Τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες στην Α1 ΕΣΚΑ-Η


Παίζοντας εξαιρετική άμυνα και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους  Βαλλιανάτο και Ακτύπη, ο ΑΣΚ επικράτησε της Απολλωνιάδας στο Αργοστόλι με 55-39 και έφτασε τις τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες στην Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Ένα πραγματικά σπουδαίο ξεκίνημα για την ομάδα μας στο πρωτάθλημα που πλέον την ενισχύει στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Με λίγα λόγια, ο καλός Νικόλας Βαλλιανάτος ανεβάζει επίπεδο τον ΑΣΚ, ενώ για μία ακόμα φορά ο Κώστας Ακτύπης έπιασε τα γνωστά υψηλά του στάνταρτ και έδωσε την ώθηση για να έρθει άλλη μία νίκη στο σακούλι της ομάδας του Φίλιππου Ροδόπουλου.
Φυσικά και όπως προείπαμε, η καλή άμυνα που περιόρισε την αντίπαλη ομάδα στις 39 πόντους και η σοβαρότητα που έβγαλαν στο παρκέ οι παίκτες του ΑΣΚ αποτέλεσαν τα εφόδια για την τελική επικράτηση.
Η ομάδα μας πήρε από το ξεκίνημα το προβάδισμα και δεν το απώλεσε ποτέ, δείγμα της σοβαρότητας που αντιμετώπισε τον αγώνα. Ο Κώστας Ακτύπης για δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι προσέφερε και θέαμα στους φιλάθλους, καρφώνοντας εντυπωσιακά στο τελείωμα φάσης στον αιφνιδιασμό!
Ροδόπουλος: «Η ομάδα είναι συσπειρωμένη»
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις νίκες αυτές και για την άμυνα που παίζουν. Η δουλειά που γίνεται από τα παιδιά την διοίκηση και τον Λεωνίδα Παπαδάτο, είναι σπουδαία και θα δούμε και καλύτερο θέαμα στην συνέχεια. Βέβαια προέχουν οι νίκες και θα κάνουμε τον πρώτο απολογισμό μας στα μισά του πρώτου γύρου. Κάποιοι ίσως δε περίμεναν το τρία στα τέσσερα στις πρώτες αγωνιστικές. Η ομάδα όμως είναι συσπειρωμένη και θα πάει ακόμα καλύτερα», ήταν τα λόγια του προπονητή της ομάδας, Φίλιππου Ροδόπουλου.
Ακτύπης: «Με άμυνα και σκληρή δουλειά»

Ο Κώστας Ακτύπης, ο οποίος ξεχώρισε με την απόδοσή του και κόντρα στην Απολλωνιάδα δήλωσε : "Δουλεύουμε πολύ σκληρά μέσα στην εβδομάδα. Υπάρχει ιεραρχία και καλή νοοτροπία στην προπόνηση. Είμαστε ένα πολύ υγειές σωματείο. Προσπαθούμε πάρα πολύ και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ανεξαρτήτως αντιπάλου. Το δυνατό μας χαρτί είναι άμυνα. Με την άμυνα και την σκληρή δουλειά θα προχωράμε».
A.Σ.ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ –ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ 55-39
Διαιτητές: Καρπάνος – Νερομυλιώτης
Δεκάλεπτα:17-7, 27-19, 40-33, 55-49.
Α.Σ.ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ: (Ροδόπουλος): Χρηστάτος, Βλασσόπουλος, Λιάκος 5 (1), Πέτρου 2, Θεοδωράτος 2, Μπαχός 7 (1) , Γεμενετζής 3 (1), Τραυλός , Ακτύπης 15 (1), Καραπέτσας 5, Βαλλιανάτος 16.
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΔΑ (Μπερδέσης): Αζαρίας 8, Παρασκευόπουλος, Μπαζίνας 3(1), Ξούλος 4, Τριπολίδης 2, Παπαφωτίου 5 (1), Κασπίρης 8 (1) , Σακελλαρίου 5, Δρομπαράκης 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου