Κυριακή, Οκτωβρίου 30

Ο "καθρέφτης" των αγώνων του τοπικού κυπέλλου (Κυριακή 30/10).... Ποιες είναι οι "7" ομάδες πέρασαν στον επόμενο γύρο


Συνεχίστηκε σήμερα, Κυριακή πρωί και απόγευμα, η Α' σειρά του τοπικού κυπέλλου με το υπόλοιπο πρόγραμμα και τους υπόλοιπους πέντε επαναληπτικούς αγώνες, σε Φαρακλάτα - Μακρυώτικα - Κεραμειές και Τζανάτα.
        
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
0 - 1
2.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
1 - 0
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
3 - 2
4.
Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
0 - 6
5.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ 
6 - 0
        
Το πρωί στο Ενωσιακό, στα Φαρακλάτα, η Πρόοδος Ιθάκης πήρε τη ρεβάνς από την Σάμη, με σκορ 1-0, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που εξασφάλισαν την παρουσία της στην επόμενη φάση του θεσμού μετά το 3-1 της Ιθάκης.
Συνέχεια το απόγευμα, όπου στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, στο ίδιο γήπεδο και σε μια μεγάλη "μάχη", τα Διλινάτα ήταν η ομάδα που "χαμογέλασε" τελευταία, αφού αποχώρησε, με το "εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση, μετά το "χρυσό" 1-0 που πέτυχε επί της Εικοσιμίας και ανατρέποντας την κατάσταση.
Το γκολ που έκρινε την πρόκριση στα Φαρακλάτα από τον Εμιλιάνο
Το απόγευμα, επίσης την ίδια ώρα, στο "ξερό" των Μακρυωτίκων, τα Ομαλά παρά την ήττα τους από τον τοπικό Πυλαριακό με σκορ 3-2, ήταν η ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης, έχοντας σαν παρακαταθήκη, εκείνο το 3-0 του πρώτου αγώνα στις Κεραμειές.
Την ίδια ώρα στις Κεραμειές, ο Παλληξουριακός δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να πάρει μια νέα, πολύ εύκολη νίκη, απέναντι στον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς με σκορ 6-0, με αποτέλεσμα στην επόμενη κληρωτίδα και τυπικά να είναι ανάμεσα στις "7" καλύτερες ομάδες, που θα συνεχίσουν.
Τέλος στο τοπικό ντέρμπι των Τζανάτων, οι Πρόννοι με εξασφαλισμένη την πρόκριση, από το πρώτο παιχνίδι, έπαιξαν όπως έπρεπε για να διπλασιάσουν εύκολα τις νίκες τους και να συνεχίσουν στην διοργάνωση. Τελικά επικράτησαν για δεύτερη φορά των τυπικά φιλοξενούμενων του Ηρακλή με σκορ 6-0!

        
Οι "7" που πέρασαν στον επόμενο γύρο 
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
2.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
4.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
6.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
7.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ
        
Η επόμενη αγωνιστική 
Αφού διενεργηθεί κλήρωση για τα 3 νέα ζευγάρια (1 περνάει χωρίς αγώνα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου