Σάββατο, Οκτωβρίου 29

Εντός έδρας ήττα από την πρωτοπόρο και αήττητη Παναχαΐκή 34-54 για τον Κεφαλληνιακό, παρά την καλή του εμφάνιση

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, η ομάδα μας, μετά από καλή εμφάνιση, ηττήθηκε από την αντίστοιχη της Παναχαϊκής στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής με σκορ 34-54.
Οι αθλητές του Κ.Α.Ο. ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και βρίσκονταν συνεχώς κοντά στο σκορ. Παρά τις καλές άμυνες, το πρόβλημα ήταν τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ.
Οι περισσότεροι πόντοι του αντίπαλου προήλθαν από δεύτερες επιθέσεις. Επιθετικά υπήρξαν κάποιες πολύ καλές συνεργασίες όμως και κάποιες βιαστικές επιλογές, αλλά οι παίκτες του Κ.Α.Ο. έβρισκαν τον τρόπο να μένουν κοντά στο σκορ.
Στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου από μια ολιγωρία η διαφορά πήγε στους 11 (17 - 28).
Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίκτες του Κ.Α.Ο. μπήκαν αποφασιστικά και με φοβερή ενέργεια στην άμυνα και αποτελεσματικότητα στον αιφνιδιασμό, μείωσαν μέχρι και τους τρεις πόντους, για να κλείσει το δεκάλεπτο στο 30- 35.
Το πρόβλημα των χαμένων ριμπάουντ λύθηκε και η άμυνα «τσάκιζε κόκαλα» (παθητικό 7 πόντων στο δεκάλεπτο).
Με την έναρξη του τελευταίου δεκαλέπτου κάποια αχρείαστα φάουλ και κάποιες κακές άμυνες ανέβασαν τη διαφορά στους 10 πόντους.
Η πίεση από την πλευρά της Παναχαϊκής μεγάλωσε, η συγκέντρωση χάθηκε και τα λάθη διαδέχονταν το ένα το άλλο. Έτσι φτάσαμε στο τελικό 34 – 54. 
Ένα σκορ που αδικεί την προσπάθεια των παικτών του Κεφαλληνιακού.
Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή της Παναχαϊκής, που παραμένει αήττητη στον όμιλο.
Ένα μεγάλο μπράβο όμως και στους παίκτες του Κεφαλληνιακού για το χαρακτήρα που έδειξαν, την προσπάθεια που κατέβαλαν, αλλά και για το κατά διαστήματα καλό μπάσκετ που έπαιξαν.
Τελικό σκορ: 34-54
Δεκάλεπτα: 11-17, 6-11, 13-7, 4-19.
Διαιτητες: Τσαούσογλου, Λεβεντάκος.
Κ.Α.Ο.:(Δαμκαλής Α.), Γασπαράτος Ν. 2, Κουταβάς Δ., Δεληκωστόπουλος Π., Παπαδημάτος Χ., Μπλέτσος Γ., Βασιλάτος Η., Βασιλάκης Γ. 11, Βανδώρος Α. 6, Παπαδημάτος Γ. 3, Κουμαριώτης Χ. 8, Μπλέτσος Δ. 4, Δαναλάτος Γ..
Παναχαϊκή:(Μυκονιατης Μ.), Καπώνης Σ. 6, Πατάνιας Γ., Θεοδοσόπουλος Π. 8 (2), Στεφανίδης Π. 2, Τσούνας Β. 2, Κοντογιάννης Α. 11 (1), Αλεξανδρόπουλος Χ. 3, Καραμπέτσος Ν. 22, Παούμης Α..
Επόμενο παιχνίδι τοπικό ντέρμπι με Α.Σ.Κ. 12/11 τις 16:00 αν δεν αλλάξει κάτι.
Σε λίγο στο Sportsthea φωτορεπορτάζ από τον αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου