Σάββατο, Οκτωβρίου 22

Σκορ πρόκρισης και άνεσης για τον επαναληπτικό ο Παλληξουριακός 6-1 τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο οι «πράσινοι» του Αργοστολιού, σήμερα το απόγευμα στον Άγιο Αντώνη, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Παλληξουριακού, με τους «ερυθρόλευκους» του Ληξουριού, να επικρατούν εύκολα με σκορ 6-1 και να εξασφαλίζουν από το πρώτο παιχνίδι της σειράς, την πρόκριση τους, στην επόμενο γύρο του τοπικού κυπέλλου.
Από την αρχή όλοι, ακόμη και οι ίδιοι οι «πράσινοι», γνώριζαν το φαβορί. Γνώριζαν ότι θα έπαιζαν δυο παιχνίδια με, ίσως την καλύτερη ομάδα αυτή την στιγμή στο νησί, και αυτό που ζητούσαν ήταν μια καλή εμφάνιση, αλλά και συλλογή εμπειριών, ενόψει της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας που αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.
Αγωνιστικά τώρα, η ανωτερότητα των γηπεδούχων ήταν εμφανής, κυκλοφόρησαν μπάλα, είχαν κατοχή, άνοιξαν με το «καλημέρα» το σκορ και όπως ήταν φυσιολογικό, από την αρχή εγκαταστάθηκαν στην περιοχή των αντιπάλων τους πετυχαίνοντας μια εύκολη τελικά νίκη με σκορ 6-1 κάνοντας τυπική διαδικασία τη ρεβάνς των Κεραμειών.
Να προσθέσουμε την άθλια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, από την προηγηθείσα κακοκαιρία, γεγονός που εμπόδισε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, ενώ σε πολλές περιπτώσεις κινδύνεψαν να τραυματιστούν!
Τα γκολ του αγώνα
Με τη συμπλήρωση 10’ αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν "κεφάλι" στο σκορ, αφού θα προηγηθούν 1-0 με ωραίο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μπράντι, μετά την ωραία συνεργασία του, λίγο έξω από την περιοχή με τον Ζάβαλη.
Ο Ηλίας Ζερβός στο 23’ μετά από ωραία ενέργεια θα «σπάσει» την μπάλα στην περιοχή στον Πολλάκη, με τον τελευταίο να σκοράρει με εντυπωσιακό τακουνάκι από το ύψος της μικρής περιοχής για το 2-0 των γηπεδούχων.
Στο 46΄η αδυναμία της άμυνας των φιλοξενούμενων να διώξει την μπάλα από την περιοχή τους, μετά από εκτέλεση κόρνερ, θα δώσει την ευκαιρία στο Αραβαντινό, από πολύ κοντά να στείλει με ψύχραιμο πλασέ να την στείλει στα δίχτυα του Κατερέλου για το 3-0.
Η επιμονή του Καλαφάτη, στο 60’ να πιέσει τον Πετεινάτο, θα τον αναγκάσει σε λάθος πάσα, με αποτέλεσμα ο Σ. Μπάμπης, στον οποίο θα καταλήξει η μπάλα, να πλασάρει στην άδεια εστία και να μειώσει σε 3-1 για τους "πράσινους".
Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού στο 62’ ο Μπράτι, μετά την μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αντωνάτου, θα πασάρει ένα έτοιμο γκολ στον αμαρκάριστο στο δεύτερο δοκάρι, Πολλάκη για το 4-1 της ομάδας του Ληξουριού.
Ο Αντωνάτος αυτή την φορά, θα χριστεί σκόρερ, όταν στο 78’ μετά το κόρνερ του Α. Λυκούδη θα προλάβει στο πρώτο δοκάρι την έξοδο του Κατερέλου, και με καρφωτή κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 5-1.  
Το τελικό 6-1 για την ομάδα του Σπύρου Παπαδάτου, θα έρθει με χατ τρικ του Πολλάκη στο 85’ και θα είναι μάλιστα πολύ εντυπωσιακό.
Συγκεκριμένα ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» θα πάρει την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή και με ένα δυνατό αριστερό σουτ, θα την στείλει στο «παραθυράκι» του Κατερέλου και στη συνέχεια στα δίχτυα του.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης  με βοηθούς τους κ.κ. Π. Τούρλο και Ε. Σούλα.
Οι συνθέσεις
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Πετεινάτος, Αραβαντινός, Αντωνάτος, Ζερβός, Λυκούδης Α., Λούλουδας, Μπαλάσκας (73’ Συριάτος), Μπράτι, Ζάβαλης (59’ Μουρελάτος), Πολλάκης, Μαυροειδής (80’ Λυκούδης Σπ.).
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος, Παπαδάκης Γ. (86’ Μουρελάτος), Κλωνής, Μαρινάκης, Κράλης (56’ Πολλάκης Σ.), Μπάμπης Γ., Βοροκλινιώτης, Καλαφάτης Ε., Περαματζής (46’ Παπαδάκης Π.), Μπάμπης Σ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου