Τρίτη, Οκτωβρίου 25

Στα ανερχόμενα ταλέντα της Super League o Μάκης Βουκελάτος


Το talentabout σας παρουσιάζει πέντε νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν χώρο στη Super League.
Τα νέα παιδιά προσπαθούν να βρουν θέση στο πρωτάθλημα της Super League, κάτι το οποίο μόνο εύκολο δεν είναι. Το talentabout σε συνέχεια των αφιερωμάτων, σας παρουσιάζει παρακάτω  5 νεαρούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορεί στο μέλλον να μας απασχολήσουν σημαντικά.
Κανείς δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην ομάδα του, ωστόσο δεν τα παρατάνε και δείχνουν θέληση να πετύχουν. Επίσης κανείς από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές δεν ξεπερνάει το 21ο έτος της ηλικίας του.
Στέφανος Ευαγγέλου (Παναθηναϊκός) 

Δεν έχει πάρει ακόμα τις ευκαιρίες του στη Super League, ωστόσο περιμένει υπομονετικά για το μεγάλο βήμα. Ο 18χρονοςΣτέφανος Ευαγγέλου, που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και στις ακαδημίες του Πανιωνίου, βρίσκεται στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, έχοντας δείξει πολύ καλά στοιχεία. Πριν λίγους μήνες και μετά από εντολή του Αντρέα Στραματσόνι, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Πολύ συχνά συμμετέχει στις προπονήσεις της πρώτη ομάδας και περιμένει μια ευκαιρία για να δείξει πως μπορεί να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.
Πραξιτέλης Βούρος (Ολυμπιακός)  

Έχει δείξει πολύ καλά πράγματα, αγωνιζόμενος σε κάποια παιχνίδια ως αλλαγή πέρυσι και στην πρώτη ομάδα. Ο 20χρονοςΠραξιτέλης Βούρος, ξεκίνησε από τον Αιολικό και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ψάχνοντας μια μόνιμη θέση στην πρώτη ομάδα. Όσο οι ευκαιρίες δεν έρχονται τόσο ο νεαρός μπακ, σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναζητήσει μια ομάδα στο εξωτερικό, στην οποία μπορεί να εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τι στους “ερυθρόλευκους”.
Λεονάρντο Κούτρης (ΠΑΣ Γιάννινα) 

Ο 21χρονος μέσος του ΠΑΣ ΓιάννιναΛεονάρντο Κούτρης έχει αγωνιστεί και στα τέσσερα φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Εργοτέλη και πλέον δείχνει να έχει όλα τα φόντα για να καθιερωθεί στην ομάδα της Ηπείρου. Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στα πρώτα του παιχνίδια. Φαίνεται πως αν πάρει αρκετά παιχνίδια στα πόδια του, μπορεί να βρει ρυθμό και να γίνει ακόμα καλύτερος.
Γιώργος Μύγας (Παναιτωλικός) 

Προϊόν των ακαδημιών του Παναιτωλικού ο 21χρονος μέσος, Γιώργος Μύγας, άρπαξε τις πρώτες του ευκαιρίες από τα “μαλλιά”. Έχει παίξει στα τρία από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια, στα δύο μάλιστα ως βασικός. Έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον. Βρίσκεται χρόνια στο Αγρίνιο και φαίνεται να κερδίζει την εμπιστοσύνη της ομάδας. Διεθνής με τις ομάδες U19 και U21 της Εθνικής.
Δημήτρης Μεληκιώτης (Βέροια) 

Ο Δημήτρης Μελικιώτης έχει παίξει σε δυο από τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της Βέροιας, ενώ σε αυτό απέναντι στον Πανιώνιο, ο 20χρονος αγωνίστηκε βασικός και είχε πολύ καλή απόδοση. Γέννημα“θρέμμα” της Βέροιας, ο νεαρός επιθετικός αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες φέτος και να δείξει περισσότερα πράγματα. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τον Φεβρουάριο του 2014, ωστόσο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Super League στην περασμένη σεζόν. Ψάχνει τον χώρο που θέλει στην ομάδα της Ημαθίας και αναμένεται στο μέλλον να πάρει αρκετές ευκαιρίες
Μάκης Βουκελάτος (Πανιώνιος)

Ο νεαρός Μάκης Βουκελάτος έγινε επαγγελματίας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, στις 29 Ιουλίου 2016. Φέτος έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, αφού σκοράρει κατά ριπάς. Ο νεαρός έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Παγκεφαλληνιακού πριν έρθει η πρόταση του Πανιωνίου και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα.
http://talentabout.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου