Κυριακή, Δεκεμβρίου 16

"Πράσινο" το ντέρμπι ουραγών στα Φαρακλάτα.... Εικοσιμία- Πάμισος 0-2


Φτάσαμε στην 12η αγωνιστική του 8ου ομίλου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και η Εικοσιμία θα δεχθεί την 10η ήττα της, ενώ το πολυπόθητο γκολ ούτε και αυτή την αγωνιστική θα επιτευχθεί.
Σήμερα, μετά από μια κακή εμφάνιση, έχασε στο ντέρμπι των ουραγών του ομίλου από τον Πάμισο Μεσσήνης με σκορ 0-2!
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν μετριώτατο. Το πρώτο 45λεπτο ήταν ισορροπημένο και μάλλον λίγο καλύτερα τους φιλοξενούμενους να κυκλοφορούν μπάλα και να πετυχαίνουν το 0-1.
Στο δεύτερο θέλοντας να διαφυλάξουν αυτό το 0-1 θα οργανωθούν αμυντικά, δίνοντας χώρο στους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν μια ανούσια υπεροχή, αλλά και τα πολλά λάθη στο οργανωτικό κομμάτι, πουδεν τους επέτρεπαν να πετύχουν το πρώτο τους γκολ και να μπουν στο παιχνίδι. 
Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι που χτυπούσαν επικίνδυνα στην κόντρα κατάφεραν να πετύχουν το 0-2 που ουσιαστικά «κλείδωνε» και την πρώτη φετινή τους νίκη.
Φάσεις και γκολ
Στο 14’ ο Κουστουμπάρδης μπλοκάρει εύκολα το σουτ του Ηλιόπουλου από τα όρια της περιοχής.
Μετά από 3’ (17') οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ, με τον Παπαδόπουλο να βρίσκει έξυπνα τον Βλάχο, μέσα στην περιοχή και δεξιά, απέναντι από τον Κουστουμπάρδη, ο οποίος με πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί με δυο γκολ διαφορά θα χάσει ο Πάμισος στο 21’, με τον Βλάχο από το ύψος της μικρής περιοχής, μετά την πάσα του Χαρλέπα, να πλασάρει τον Κουστουμπάρδη και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να σώζει διώχνοντας την μπάλα κόρνερ.
Στο 22’ Ο Μπούσι εκτελεί το φάουλ και ο Καπατσώρης απομακρύνει δύσκολα την μπάλα, διατηρώντας το προβάδισμα της ομάδας του.
Νέα ευκαιρία για τον Πάμισο στο 26’ με το διαγώνιο σουτ του Βλάχου να στέλνει την μπάλα ελάχιστα πλάι από το δεξί δοκάρι του Κουστουμπάρδη.
Νέα εντυπωσιακή απόκρουση του Καπατσώρη στο δυνατό μακρινό σουτ στην κίνηση του Α. Ντουκάι στο 28’.
Μια αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων στο 32’, σε ένα παθητικό οφσάιντ των φιλοξενούμενων, παραλίγο να φέρει το 0-2, όμως ο Κουστουμπάρδης θα σώσει στο σουτ του Βλάχου.
Στο 37’ ο Αλ. Πολλάτος, μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, θα μπει στην περιοχή, θα κάνει το σουτ και ο Καπατσώρης με εντυπωσιακή απόκρουση κρατάει την εστία του ανέπαφη.
Αυτές ήταν και οι φάσεις που παρακολουθήσαμε στο πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη το θέαμα ήταν ακόμη χειρότερο και οι φάσεις ελάχιστες, ενώ στην πρώτη καλή τους στιγμή οι φιλοξενούμενοι, θα πετύχουν με πέναλτι το 0-2.
Συγκεκριμένα στο 59’ σε μια μονομαχία, στην περιοχή Α. Ντουκάι -  Βλάχου, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων θα βρεθεί στο χόρτο και ο διαιτητής κ. Σαφαρίκας δείχνει πέναλτι.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Παπαδόπουλος που ευστοχεί για το 0-2 της ομάδας του.
Στο 83’ ο πολύ καλός σήμερα Καπατσώρης θα στερήσει την χαρά της επιτυχίας του πρώτου γκολ στο πρωτάθλημα από τους γηπεδούχους με μια μεγάλη απόκρουση και πάλι.
Συγκεκριμένα ο Πολυδωράτος εκτελεί το φάουλ, η μπάλα θα σκάσει μπροστά από τον τερματοφύλακα του Πάμισου, γεγονός που κάνει πολύ δύσκολη την προσπάθεια του, και ο τελευταίος με εντυπωσιακή ενέργεια διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
Μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα δεν θα έχουμε άλλη καλή στιγμή και οι φιλοξενούμενοι θα σπάσουν πρόωρα το «ρόδι», πετυχαίνοντας επιτέλους μια νίκη, κυρίως ψυχολογίας.
Όσο για τους γηπεδούχους, η δική τους επιτυχία σε βαθμούς και γκολ πήρε αναβολή, ίσως για κάποια άλλη αγωνιστική!
Διαιτητής ο κ. Ε. Σαφαρίκας, με βοηθούς τους κ.κ. Λ. Τσούτση και Ορ. Παπαδημητρίου από την Αχαΐα. 
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Κουστουμπάρδης, Ντουκάι Α. (64’ Bannister), Στεφανάτος, Μινέτος, Αποστόλου, Κορσιάνος, Μπούσι, Πολλάτος Αλ., Ντεντλάλα, Μανέντης (55’ Korsumov), Πολυδωράτος.

Πάμισος:(Μ. Φασουλής), Καπατσώρης, Αριστομενόπουλος, Ρούτσης (90+3’ Χριστόπουλος), Νινιός, Κατσιβαρδέας (82’ Μουλαβασίλης), Μωράκης, Χαρλέπας (77’ Οικονομόπουλος), Παπαδόπουλος, Βλάχος, Ηλιόπουλος, Μαράντος.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από το σημερινό παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου