Πέμπτη, Δεκεμβρίου 27

6ο τουρνουά αλληλεγγύης ‘’Φώτης Τσιλιμιδός’’


Σε γιορτινό κλίμα και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον σύλλογο μας, στο κλειστό γυμναστήριο ‘’Αντώνης Τρίτσης’’ το 6ο τουρνουά αλληλεγγύης ‘’Φώτης Τσιλιμιδός’’ αφιερωμένο στη μνήμη του φίλου και αθλητικογράφου Φώτη Τσιλιμιδού.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και από πολλές περιοχές του νησιού, με αποτέλεσμα να μαζευτούν πολλά τρόφιμα που θα μοιραστούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Η γιορτή ξεκίνησε με τους αγώνες της κατηγορίας Juniors (παιδιά έως 16 ετών) και συνεχίστηκε με την προκριματική φάση της κατηγορίας Seniors.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος διαγωνισμός τριπόντων, για να διεξαχθεί στη συνέχεια η τελική φάση της κατηγορίας Seniors.
Για την ιστορία (αφού σκοπός είναι η χαρά της συμμετοχής) οι νικητές των κατηγοριών ήταν:
Στην κατηγορία Juniors, οι Eskereee που επικράτησαν στον τελικό των Lixouri show.
Στην κατηγορία Seniors, οι ΕΚΟ Ληξούρι (H. Αντωνάτος, Γ. Αντωνάτος και Δ. Μαρούλης) που σε έναν εκπληκτικό τελικό των Κουράγιο Βαγεκάνο (Ι. Γεμενετζής, Α. Μαγουλάς, Α. Κορσιάνος)
Στον διαγωνισμό τριπόντων νικητής ήταν ο Ιορδάνης Γεμενετζής, ενώ ξεχώρισε ο μικρότερος συμμετέχοντας Γεράσιμος Κουμαριώτης που πήρε την 3η θέση ευστοχώντας σε 7 τρίποντα στον μεγάλο τελικό.
Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως το δώρο του νικητή (μια δωροεπιταγή αξίας 100€ από το χρυσοχοείο ‘’Φωκάς’’) ήταν μια ευγενική χορηγία της οικογένειας Τσιλιμιδού.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση του τουρνουά και τους χορηγούς μας για την απλόχερη στήριξη τους.
Μπονάς Διονύσιος, πρατήριο υγρών καυσίμων Revoil
Πιτσαρία Al Forno
Γεωφροντίδα 
Instante Κεφαλονιά
Τον Φώτη Πετράτο (κοσμηματοπωλείο Diamant) για την χορηγία κυπέλλων και μεταλλίων καθώς και για τη στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια.
Τον DJ Άκη Καράκογλου για την μουσική επένδυση του τουρνουά.
Τον Νίκο Κορσιάνο (
sportsthea.blogspot.com), το www.kefalonitis.com και τον κ. Σπύρο Σακαλή (φωτορεπόρτερ) για την κάλυψη του τουρνουά.
Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πέτρο Δελαπόρτα που είναι πάντα δίπλα μας όποτε χρειαστεί.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση!
Καλές γιορτές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου