Τετάρτη, Δεκεμβρίου 19

Δεν το "Χ" άρηκαν στις Κεραμειές... Πρόννοι - Εύγερος 1-1 (Εικόνες)


«Μοιράστηκαν» βαθμούς και γκολ Πρόννοι - Εύγερος,  σήμερα το απόγευμα στις Κεραμειές, στο υπόλοιπο διάρκειας 75’ εξ’ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.
Ήταν ένα αρκετά καλό παιχνίδι, με καλό ρυθμό, χωρίς όμως πολλές φάσεις, ωστόσο οι δυο ομάδες σωστά στημένες προσπαθούσαν για το καλύτερο.
Στο τέλος οι γηπεδούχοι πίεσαν, χωρίς και πάλι να μπορέσουν να επιτύχουν το «χρυσό» γκολ, που θα τους έδινε σημαντικούς βαθμούς.
Έτσι ήρθε το τελικό το 1-1 που ουσιαστικά δεν βολεύει καμία ομάδα και κυρίως τους γηπεδούχους.
Φάσεις και γκολ
Στην πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι και συγκεκριμένα στο 29’, οι γηπεδούχοι θα ευτυχήσουν να πάρουν κεφάλι στο σκορ 1-0.
Ο Λ. Σπαθής, λίγο κάτω από το κέντρο και δεξιά θα εκτελέσει το φάουλ με την μπάλα στην περιοχή της Ευγέρου, εκεί θα απομακρύνουν οι αμυντικοί και η μπάλα θα φτάσει λίγο πάνω από το κέντρο στον Σπ. Κουρκουμέλη, με τον τελευταίο να πιάνει ένα δυνατό σουτ από 40 περίπου μέτρα και να την στέλνει στο «Γ» της εστίας και στα δίχτυα του Πετεινάτου.
Η επόμενη φάση θα έρθει στο 43’, με το σουτ του Ζαρνακούπη να καταλήγει λίγο άουτ, από την εστία των γηπεδούχων.
Αυτές ήταν όλες κι όλες οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου και τους Πρόννους να το ολοκληρώνουν μπροστά στο σκορ.
Στην επανάληψη και στο 46’, ο Λ. Σπαθής εκτελεί το κόρνερ από δεξιά, ο Ζαρνακούπης θα πιάσει μια κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι με την μπάλα όμως να καταλήγει στα χέρια του Πετεινάτου.
Στο 51’ ο Κοσμάς εκτελεί το φάουλ από το κέντρο του γηπέδου και ο Ν. Παπαναστασάτος, η «χρυσή» αλλαγή του Χρ. Παπαναστασάτου, με ωραία κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Τσαμαντάνη, για την ισοφάριση και το 1-1.
Ακόμη μια καλή ευκαιρία θα χαθεί για τους φιλοξενούμενους στο 59’, όταν ο Βαγγελάτος θα ξεφύγει από αριστερά, θα μπει στη μεγάλη περιοχή θα κάνει το δυνατό σουτ και την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.
Ο Πολλάκης στο 75’, μέσα από την περιοχή και πλάγια δεξιά, θα πιάσει το δυνατό σουτ, αλλά ο Πετεινάτος με ωραία ενέργεια θα στείλει την μπάλα κόρνερ, διατηρώντας το 1-1.
Τέλος στο 85’ στην τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι, ο Ζαρνακούπης, μετά το φάουλ του Σπ. Κουρκουμέλη, θα πιάσει ένα καλό σουτ, όμως η μπάλα θα φύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι των γηπεδούχων.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Β. Παναγιωτόπουλος και Α. Βουτσινά.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Τσαμαντάνης, Κουρκουμέλης Αλ., Σπαθής, Κουρκουμέλης Σπ., Αποστολάτος, Κουρκουμέλης Χρ., Πολλάκης, Στάβερης Κ. (86’ Κουρκουμέλης Κυρ.), Ζαρνακούπης, Μπάμπης (75’ Αναγνώστης), Στεφανάτος (59’ Κατσιλίδης).
Εύγερος:(Παπαναστασάτος Χρ.), Πετεινάτος, Καππάτος, Κρούσσος, Ψάλτης, Κράλλης (46’ Παπαναστασάτος Ν.), Παπαναστασάτος Χρ., Παππάς, Κοσμάς, Πάπα (75’ Κοκκόσης), Παπαναστασάτος Ε., Βαγγελάτος (87’ Πολλάκης).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου