Σάββατο, Δεκεμβρίου 22

Σε 19' "καθάρισε" ο Παναργειακός 4-0...... την Εικοσιμία στα Φαρακλάτα...


Ούτε και αυτή την φορά και στο πλαίσιο του εξ’ αναβολής αγώνα της για την 8η αγωνιστική, του 8ου ομίλου, του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής τα κατάφερε η Εικοσιμία και δέχθηκε ακόμη μία φυσιολογική μεν ήττα, όμως με πολύ κακή αγωνιστική παρουσία, στην έδρα της, από τον πολύ δυνατό και πλέον φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο Παναργειακό.

Η ομάδα του Άργους παρουσιάστηκε πολύ δυνατή, από την αρχή επέβαλε το ρυθμό της, είχε την κατοχή της μπάλας, όπως και τον έλεγχο του παιχνιδιού, πίεσε την αντίπαλο της και τα υπόλοιπα ήρθαν φυσιολογικά, με μια εύκολη νίκη και τελικό σκορ το 0-4, όπως διαμορφώθηκε από το 19’!!!
Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα του Γ. Αντωνόπουλου θα μειώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική της διαφορά από την Καλαμάτα και συγκεκριμένα στους -4, γεγονός που την κάνει ένα από τα φαβορί της πρωτιάς στον όμιλο.
Οι γηπεδούχοι, με τα πολλά προβλήματα απουσιών, δεν μπόρεσαν να φανούν ανταγωνιστικοί απέναντι στο μεγάλο αντίπαλο τους και για ακόμη μια αγωνιστική παρέμειναν «άκαπνοι», αφού και πάλι δεν ήρθε το πολυπόθητο ιστορικό γκολ στην κατηγορία.
Στο πρώτο 20λεπτο και γενικότερα σε όλο 45λεπτο ήταν απόντες στον αγωνιστικό χώρο. Στο δεύτερο κάπως βελτιώθηκε, όχι γιατί ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, αλλά κυρίως φάνηκε λόγω του «φρένου» που πάτησαν οι φιλοξενούμενοι.
Φάσεις και γκολ
Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό και συγκεκριμένα στα 20’’ θα έρθει η πρώτη ψυχρολουσία για τους γηπεδούχους, αφού με το καλημέρα ο Παναργειακός που μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι θα προηγηθεί 0-1 με κοντινό πλασέ του Παναγιώτου, ύστερα από ωραία ομαδική προσπάθεια και παράλληλη πάσα του Καλύβα.
Στο 4’ μάλιστα θα πετύχουν το 0-2, σε έναν απόλυτο αιφνιδιασμό των γηπεδούχων, με τον Παναγιώτου αυτή την φορά να πασάρει στην περιοχή και τον Συρεγγέλα με εύκολο κοντινό πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σέσα.
Ο Παναγιώτου θα πετύχει το 0-3 της ομάδας του και το δεύτερο προσωπικό τέρμα του στο παιχνίδι στο 9’, με κοντινή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, ύστερα από την σέντρα του Καδά.
Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους στο 16’ μετά το κόρνερ του Καδά από δεξιά.
Τα γκολ έπεφταν βροχή στα Φαρακλάτα και στο 19’ θα έχουμε το 0-4 των φιλοξενούμενων, όταν σε ένα «γέμισμα» του Καρούση στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Σέσα δεν μπορεί να διώξει την μπάλα και ο Συρεγγέλας από κοντά με προβολή θα την στείλει στα δίχτυα.
Το θέαμα στη συνέχεια θα είναι πολύ κακό με τους φιλοξενούμενους να κυκλοφορούν μπάλα και τους γηπεδούχους πλήρως αιφνιδιασμένους να παρακολουθούν.
Ωστόσο στο 36’ θα βγουν δειλά στην επίθεση με τον Μανέντη να φεύγει στην κόντρα, όμως το σουτ που επιχειρεί, η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και θα καταλήξει κόρνερ.
Στο 38’ μετά τη σέντρα από δεξιά του Παναγιώτου, η μπάλα θα φτάσει στην περιοχή, όπου ο Παιδάκης θα κάνει το πολύ όμορφο γυριστό σουτ, όμως ο Σέσα με τη βοήθεια της οριζόντιας δοκού θα την μπλοκάρει με δυσκολία.
Με αυτές τις φάσεις θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα και τον Παναργειακό να προηγείται με ένα σκορ 0-4 το οποίο έτσι κι αλλιώς θα του έδινε τη νίκη.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 68’, μετά από έξυπνη κομπίνα στο φάουλ των παικτών των γηπεδούχων, τελευταίος παραλήπτης της μπάλας ο Πολυδωράτος που θα πιάσει ένα δυνατό συρτό σουτ, αναγκάζοντας τον Παλιγγίνη σε εντυπωσιακή απόκρουση στην δεξιά του γωνία, πετώντας την κόρνερ.
Οι γηπεδούχοι από το 76’ θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα, αφού ο Μπούσι θα δει την δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα του κ. Φωκά και θα αποβληθεί από το παιχνίδι.
Πολύ καλή απόκρουση του Σέσα στο 80’ που θα διώξει την μπάλα κόρνερ στο δυνατό συρτό σουτ του Μustapaj από τα όρια της μεγάλης περιοχής.
Τέλος στο 89’ ο Ντεντλάλα με μια ωραία ατομική προσπάθεια από αριστερά θα μπει λίγο μέσα στην περιοχή και θα κάνει το σουτ με την μπάλα όμως να φεύγει ψηλά άουτ από την εστία του Παλιγγίνη.
Επίσης να αναφέρουμε ότι στο 90+1’ ο Α. Ντουκάι θα δει την δεύτερη κίτρινη στον πάγκο από τον διαιτητή κ. Φωκά και θα αποβληθεί. Μια κάρτα που φάνηκε ότι επεδίωκε ο αμυντικός της Εικοσιμίας.
Με τη νίκη τους αυτή η ομάδα του Άργους ανεβαίνει βαθμολογικά μειώνοντας στους 4 από την Καλαμάτα και μπαίνει ξανά στο κόλπο της διεκδίκησης της πρωτιάς.
Αντίθετα άλλη μια αγωνιστική η Εικοσιμία δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ούτε και να κάνει σεφτέ στα γκολ, μετά από 12 αγώνες!!
Διαιτητής ο κ. Α. Φωκάς, με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Σωτηρόπουλο και Π. Ζούλη από την Αχαΐα. 
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Μ. Αθηναίος), Σέσα, Ντουκάι Α. (72’ Κούρτι), Στεφανάτος, Πολλάτος Δημ. (66’ Bannister), Αποστόλου, Ντουκάι Ντ.), Μπούσι, Πολλάτος Αλ., Ντεντλάλα, Μανέντης (85’ Μάστορας), Πολυδωράτος.
Παναργειακός:(Γ. Αντωνόπουλος), Παλιγγίνης, Παναγιώτου (58’ Φασούλης), Μπούτας (46’ Νώτης), Παπαϊωάννου, Ροκάι, Κυριακόπουλος (46’ Μαρίνης), Καλύβας, Καρούσης, Συρεγγέλας, Καδάς (71’ Μustapaj), Παιδάκης.
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ από το παιχνίδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου