Δευτέρα, Δεκεμβρίου 24

ΝΕΟΛ: Ευχές και ένα μεγάλο ευχαριστώ!


Η οικογένεια του ΝΕΟΛ, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της εορταστικής περιόδου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους φιλάθλους της για την ένθερμη παρουσία τους σε όλα τα εντός αλλά και εκτός έδρας παιχνίδια μας από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου έως τώρα. 
Η προσέλευση, η στήριξη και η αφοσίωση των φιλάθλων στις εντός έδρας αναμετρήσεις μας είναι πραγματικά συγκινητική. Είναι μεγάλη μας χαρά που κάθε αγώνας της ομάδας μας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ληξουρίου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, αποτελεί μια μικρή γιορτή του αθλητισμού για την πόλη μας. 
Ταυτόχρονα, θα θέλαμε να πούμε ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ και στους φίλους της ομάδας μας που μένουν στην Αθήνα και που έχουν δυναμική παρουσία σε κάθε αγώνα που δίνει εκεί ο ΝΕΟΛ. 
Όταν ξεκινούσαμε το ταξίδι μας στα παρκέ της Γ' Εθνικής, θεωρούσαμε σημαντικό το να υπάρχουν έστω και λίγα άτομα στους εκτός έδρας αγώνες μας. 
Αυτό όμως που συμβαίνει με τα παιχνίδια μας στην Αθήνα αποτελεί ίσως την πιο ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, είναι ιδιαίτερα τιμητικό για εμάς να βλέπουμε στις εξέδρες κάθε αναμέτρησης φοιτητές, εργαζόμενους και γενικότερα φιλάθλους, όχι μόνο από το Ληξούρι αλλά και από όλη την Κεφαλονιά, και να εισπράττουμε την αγάπη τους προς την ομάδα μας αλλά και την υπερηφάνεια που νιώθουν για αυτήν.  
Αυτή η εκδήλωση αγάπης του κόσμου, τόσο στα εντός όσο στα εκτός έδρας παιχνίδια, εντείνει το αίσθημα ευθύνης που νιώθουμε ώστε να φανούμε άξιοι εκπρόσωποι του κεφαλονίτικου μπάσκετ στην κατηγορία μας. Την ίδια στιγμή, μας γεμίζει δύναμη και κουράγιο για την απαιτητική συνέχεια.  
Σας καλούμε να συνεχίσετε να δίνετε τον παλμό της εξέδρας και τη νέα χρονιά, ενθαρρύνοντας τους παίχτες μας κάθε στιγμή, και να στηρίζετε με αυτόν τον τρόπο την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.  
Ένα μεγάλο ευχαριστώ και όλοι μαζί συνεχίζουμε!  
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία για εσάς και τις οικογένειές σας! 
Με εκτίμηση, 
Το ΔΣ του ΝΕΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου