Παρασκευή, Δεκεμβρίου 21

Ολοκληρώνεται αύριο στον Καραβόμυλο η 4η αγωνιστική της Β' κατηγορίας


Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο ολοκληρώνει την 4η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα στον Καραβόμυλο ανάμεσα σε Πυλαριακό - Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς.
Οι γηπεδούχοι, αήττητοι μέχρι τώρα, με το απόλυτο 2Χ2, βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι μέχρι τώρα εμφανίσεις τους πείθουν ότι θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος και την άνοδο τους στη μεγάλη κατηγορία, μετά από αρκετά χρόνια.

Παρά τις πολλές αποχωρήσεις ο Κ. Βιτωράτος, προπονητής των «κυανέρυθρων» της Πυλάρου, έχει δημιουργήσει ένα ποιοτικό σύνολο, το οποίο εκτός από καλό ποδόσφαιρο, παίρνει βαθμούς.

Από την άλλη, οι «πράσινοι» του Αργοστολιού, αήττητοι και οι ίδιοι μέχρι σήμερα, με μια νίκη, μια ισοπαλία και 4 βαθμούς στο ενεργητικό τους, βάζουν βάσεις για την είσοδο τους στα playoffs, αλλά και την διεκδίκηση της μιας από τις δυο θέσεις που οδηγούν στη «μεγάλη» κατηγορία.
Το αυριανό παιχνίδι του Καραβόμυλου «καίει» και τους δυο αντιπάλους, αφού οι τρεις βαθμοί, εκτός από τα χαμόγελα για καλές γιορτές, θα φέρουν και πιθανές ανακατατάξεις στο βαθμολογικό πίνακα και λίγο πολύ θα έχουμε μια πιο ορατή εικόνα για τη συνέχεια.
Έτσι περιμένουμε ένα δυνατό, με αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο παιχνίδι και τις δυο ομάδες, λιγότερο η μια, περισσότερο η άλλη, να δείχνουν ικανές για το θετικό αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα που θα βολεύει ώστε να παραμείνουν μέσα τους στόχους τους, μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του Α' γύρου.

    
Αναλυτικά το πρόγραμμα ο διαιτητής και οι βοηθοί του
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 22-12-2018  ώρα:15:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Πυλαριακός  - Π. Α.Ο. Κεφ/νιάς
Χατζηγεωργίου Νικόλαος
Α. Βουτσινάς
---------------

    
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
2
2
0
0
11 - 2
6
2.
Α.Ο. Ερύσσου
3
2
0
1
7 - 6
6
3.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
3
1
1
1
2 - 4
4
4.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
2
1
1
0
2 - 0
4
5.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
4
0
0
4
2 - 12
0
    
Η επόμενη αγωνιστική 
(5η 12-13/1/2019)
α/α
Αγώνας
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
2.
Α.Ο. Ερύσσου – Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Ρεπό:Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου