Τρίτη, Δεκεμβρίου 18

Συνέχεια αύριο Τετάρτη 19/12 στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας με εκκρεμότητες


Συνεχίζεται αύριο Τετάρτη 19/12 το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, με δυο αγώνες που υπάρχουν σε εκκρεμότητα. Συγκεκριμένα τον αναβληθέντα, μεταξύ Διλινάτων – Οδυσσέα Ιθάκης και το διακοπέντα μεταξύ Α.Ο. Πρόννων – Ευγέρου.
Δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια για την πορεία των τεσσάρων παραπάνω ομάδων.
Μάλιστα αυτή την αγωνιστική έχουν την δυνατότητα τα Διλινάτα να προσπεράσουν το Παλληξουριακό και να βρεθούν πρωτοπόροι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Το πρωί λοιπόν στις Κεραμειές, τα Διλινάτα θέλουν μόνο τη νίκη απέναντι στον Οδυσσέα Ιθάκης, προκειμένου να εκμεταλλευθούν το ρεπό που πραγματοποίησε ο Παλληξουριακός την προηγούμενη εβδομάδα και να απολαύσουν τη «μοναξιά» πλέον της κορυφής.
Το πρόγραμμα της ημέρας θα ολοκληρωθεί  στις 3 το απόγευμα και στο ίδιο γήπεδο, με τους Πρόννους να φιλοξενούν τυπικά γηπεδούχους την Εύγερο, για τα υπόλοιπα 75’ που υπολείπονται, από την διακοπή του Σαββάτου.
Και οι δυο ομάδες κάθε μια για τους δικούς της λόγους, θα αγωνισθούν με μοναδικό στόχο το τρίποντο, της νίκης.
Τέλος, να αναφέρουμε εδώ ότι, το τελευταίο σε εκκρεμότητα παιχνίδι μεταξύ Α.Ο. Φωκάτων – Προόδου Ιθάκης, δεν έχει ορισθεί ακόμη από την αρμόδια επιτροπή της Ε.Π.Σ.Κ.Ι..
Σημ.:Δεν έχουν ανακοινωθεί μέχρι αυτή την ώρα οι διαιτητές που θα "σφυρίξουν τα δυο παιχνίδια!
            
Αύριο συνεχίζεται η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας με τις εκκρεμότητες της και πρώτο τον εξ’ αναβολής αγώνα του περασμένου Σαββάτου, στο Δημοτικό των Κεραμειών και ώρα 11:30 μεταξύ Διλινάτων και ο Οδυσσέα Ιθάκης.
Η ομάδα του «μεγάλου χωριού» με μια πολύ καλή μέχρι στιγμής αγωνιστική παρουσία, διατηρεί το απόλυτο 3Χ3 και με ένα παιχνίδι λιγότερο, βρίσκεται 1 βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό.
Έτσι, στο αυριανό παιχνίδι της με αντίπαλο την Ιθακήσια ομάδα, θέλει μόνο νίκη.
Μια νίκη, που αν επιτευχθεί, θα την φέρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας, μιας και οι «ερυθρόλευκοι», όπως προαναφέραμε, έκαναν το ρεπό τους αυτή την αγωνιστική.
Σίγουρα τα Διλινάτα είναι το φαβορί, απέναντι όμως σε μια ομάδα που απαιτεί σεβασμό και σε κάθε παιχνίδι παλεύει ξεχωριστά, ανεξάρτητα από αντίπαλο και αν δεν την προσέξεις μπορεί να σου κάνει τη «ζημιά». 
Στα τρία μέχρι τώρα παιχνίδια που έχει δώσει, η αστοχία ήταν ο βασικός παράγοντας που της στέρησε αρκετούς βαθμούς.
Εδώ, ο Σπ. Ζερβός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Αλ. Καϊπάνο που είναι τιμωρημένος.
Κατά τα άλλα περιμένουμε ένα ανοικτό παιχνίδι που μπορεί να δώσει θέαμα και αρκετά γκολ.
            
Η συνέχεια και πάλι στις Κεραμειές, αφού στο ίδιο γήπεδο και στις 3 μ.μ., θα διεξαχθεί η συνέχεια του αγώνα που είχε διακοπεί το προηγούμενο Σάββατο, ανάμεσα στους Πρόννους και την Εύγερο.
Η συνέχεια θα δοθεί από το 15’ και μετά, χρονικό σημείο της διακοπής λόγω της καταιγίδας που είχε πλήξει την περιοχή εκείνη την ημέρα.
Ένα πολύ ενδιαφέρον, από βαθμολογικής πλευράς παιχνίδι και τις δυο ομάδες, με τις μέχρι τώρα απώλειες τους, να μην έχουν άλλα περιθώρια.
Με τέτοιες προϋποθέσεις, είναι σίγουρο ότι τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι, θα δώσουν μεγάλη «μάχη» για τη νίκη και το τρίποντο.
Οι Πρόννοι, με ένα αρχικά μουδιασμένο ξεκίνημα πέταξαν χρήσιμους βαθμούς έχουν μείνει αρκετά πίσω (5η θέση), όμως στη συνέχεια βελτιώθηκαν και έχουν ανέβει αρκετά αγωνιστικά.
Η Εύγερος από την άλλη, στην επάνοδο της, μετά από αρκετά χρόνια στο πρωτάθλημα των «μεγάλων», έχει βάλει ψηλά τον πήχη, αφού ήρθε για να μείνει και να διακριθεί.
Έχει μέχρι τώρα, δυο ισοπαλίες, χάνοντας το αήττητο την περασμένη αγωνιστική από τα Διλινάτα στην έδρα της, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 μόλις βαθμούς.
Περιμένουμε 75’ αγώνα με ενδιαφέρον. Θεωρούμε τις δυο ομάδες ικανές να αποχωρήσουν από τις Κεραμειές με επιτυχημένο τον στόχο τους.
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Ο. Παλληξουριακός
4
3
1
0
13 - 2
10
2.
Α.Ο. Διλινάτα
3
3
0
0
8 - 1
9
3.
Α.Ο. Εθνικός Κεφ/νιάς
5
1
3
1
9 - 8
6
4.
Α.Ο. Φωκάτα
4
2
0
2
6 - 7
6
5.
Α.Ο. Πρόννοι
3
1
1
1
4 - 5
4
6.
Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
4
1
1
2
6 - 12
4
7.
Α.Ο. Σάμης
5
1
1
3
6 - 12
4
8.
Π.Α.Ο. Εύγερος
3
0
2
1
3 - 5
2
9.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
3
0
1
2
1 - 4
1
            
Η επόμενη (6η) Αγωνιστική
(22-23/12/2018)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης - Α.Ο. Πρόννοι
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Παλληξουριακός
3.
Α.Ο. Διλινάτα - Εθνικός Κεφαλονιάς
4.
Α.Ο. Σάμης - Α.Ο. Φωκάτα
Ρεπό:Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου