Σάββατο, Δεκεμβρίου 22

Τους ευνοεί η Ιθάκη.... Για δεύτερη φορά φέτος πέρασαν οι Πρόννοι από το νησί... Νίκησαν και τον Οδυσσέα 5-1


Με τους τρεις βαθμούς της νίκης και σκορ 5-1, επί του Οδυσσέα, αποχώρησαν από τον Σταυρό οι Πρόννοι, επιστρέφοντας στις νίκες.
Οι φιλοξενούμενοι, έτσι πήραν μια βαθιά βαθμολογική, όσο και ψυχολογική  ανάσα, ανεβαίνοντας παράλληλα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Οδυσσέας, μετά από 5 συνολικά αγώνες που έχει δώσει, σίγουρα δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με την τελευταία θέση, τον 1 βαθμό και τη μια ισοπαλία που είναι ο απολογισμός του.
Σίγουρα θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια στο μέλλον για να σώσει την «παρτίδα» και την παραμονή του στο «μεγάλο» πρωτάθλημα.
Να αναφέρουμε εδώ ότι οι γηπεδούχοι άρχισαν και ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με «δέκα», αφού δεν είχαν στη διάθεση τους μικρό ηλικιακά, βάσει της προκήρυξης ποδοσφαιριστή!
Φάσεις και γκολ
Με τη συμπλήρωση 5’ αγώνα οι Πρόννοι θα προηγηθούν 0-1 στο σκορ, με τον Πολλάκη να κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον Φατούρο, και το οποίο εκτελεί εύστοχα ο ίδιος.
Ένα δυνατό σουτ του Αποστολάτου, από τα όρια της περιοχής, θα στείλει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Ζ. Κουτσουβέλη.
Οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν στο 14’, με το δυνατό σουτ του Ν. Προσαλέντη να στέλνει την μπάλα άουτ, σύριζα από την εστία του Παπαβασιλείου.
Σε μια ωραία εναλλαγή της μπάλας στο 20’ Πολλάκη – Ζαρνακούπη, εκτός περιοχής, ο τελευταίος θα πασάρει στον Ν. Στάβερη και αυτός με κοντινό πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-2.
Μετά από 3’ η ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη θα πετύχει το 0-3 με πλασέ του Πολλάκη, ύστερα από την πάσα του Ν. Στάβερη και ουσιαστικά θα "κλειδώσει" μια σημαντική νίκη για την ομάδα του. 
Στο 27’ οι «κιτρινόμαυροι» θα πετύχουν τη μείωση του σκορ σε 1-3 με τον Γ. Προσαλέντη να «τσιμπάει» την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα που πραγματοποιούσε έξοδο και με κεφαλιά στη συνέχεια να την στέλνει στα δίχτυα.
Ο Ζ. Κουτσουβέλης στο 33’ θα σώσει με την βοήθεια του δοκαριού την εστία του, πετώντας την μπάλα πολύ δύσκολα κόρνερ.
Νέα πολύ καλή απόκρουση για τον πορτιέρο του Οδυσσέα στο 35’ στο δυνατό σουτ, από τα όρια της περιοχής, του Κ. Ζαρνακούπη.
Έτσι με σκορ 1-3 υπέρ των γηπεδούχων θα ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα.
Στην επανάληψη οι Πρόννοι με τον Αλ. Κουρκουμέλη θα χάσουν σημαντική ευκαιρία να πετύχουν το 1-4, αφού ο νεαρός αμυντικός θα στείλει την μπάλα άουτ, πάνω από την εστία του Ζ. Κουτσουβέλη.
Και στο 75’ οι Πρόννοι θα πετύχουν το 1-4 με διπλή προσπάθεια και σουτ του Ζαρνακούπη, στην έξυπνη μεταβίβαση του Αποστολάτου.
Ένα νέο σουτ του Ζαρνακούπη στο 80’ θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
Ένα δυνατό, εντυπωσιακό γυριστό σουτ του Κ. Ζαπάντη στο 88’, στην πρώτη συμμετοχή του μετά από ένα χρόνο στα γήπεδα, θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ, από την εστία του Κουτσουβέλη.
Τέλος στο 89’ θα έχουμε και το 1-5 με πλασέ του Ν. Στάβερη στη σέντρα του Ζαρνακούπη στην περιοχή
Με τη νίκη τους αυτή οι Πρόννοι ανέβηκαν στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αντίθετα με τον Οδυσσέα που παραμένει και αυτή την αγωνιστική ουραγός.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Π. Κομητόπουλο και Ι. Καλογηρά.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Κουτσουβέλης Ζ., Προσαλέντης Γ., Προσαλέντης Ν., Τσίρος, Φατούρος, Κουτσουβέλης Π. (68’ Dyja), Πατσαλιάς (10’ λ.τ. Μήτσουρας), Κώτσης (72’ Βέρρας), Σέλα, Λεκατσάς.
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Αλ., Σπαθής, Κουρκουμέλης Σπ., Αποστολάτος, Κουρκουμέλης Χρ., Πολλάκης (70’ Ζαπάντης Κ.), Ζαρνακούπης, Στάβερης N., Κατσιλίδης (60’ Στεφανάτος), Hhelaj (80’ Walker).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου