Κυριακή, Δεκεμβρίου 16

Κορυφή η Έρυσσος...... 3-0 τον Ηρακλή Πρόννων


Την δεύτερη φετινή της νίκη πήρε σήμερα το απόγευμα, στο γήπεδο του Καραβόμυλου η Έρυσσος, αφού στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας, επικράτησε του τυπικά γηπεδούχου Ηρακλή Πρόννων με σκορ 3-0.
Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα καλό παιχνίδι, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους καλύτερους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (σε αυτό βοήθησαν και οι αλλαγές των κόουτς), να πανηγυρίζουν δίκαια μια ακόμη νίκη, που τους φέρνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμους του Πυλαριακού, αλλά και ένα παιχνίδι περισσότερο.
Για την ομάδα του Ηρακλή, ήταν η 4η συνεχόμενη ήττα στο πρωτάθλημα και όπως στα προηγούμενα παιχνίδια της το παλεύει πολύ, πλην όμως η απειρία των νέων παιδιών δεν βοηθάει για κάτι καλύτερο.
Πάντως είναι μια ομάδα που έχει μέλλον και σίγουρα θα βρει τον δρόμο της!
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 4’, ο Στ. Κρητικός θα ανατρέψει μέσα στην περιοχή τον Μολφέτα και ο διαιτητής κ. Θωμάς θα υποδείξει το πέναλτι.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο τερματοφύλακας της Ερύσσου Ν. Καββαδίας, που είναι εύστοχος για το 0-1.
Η δεύτερη όλη κι όλη καλή στιγμή στο πρώτο 45λεπτο θα έρθει στο 36’ με τον Ρ. Παπά να αστοχεί στο τετ α τετ του με τον Κρητικό.
Με αυτό το 0-1 οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν περισσότερο την απόδοση τους, ήταν πιο ουσιαστικοί και στο τέλος έφτασαν σε μια σημαντική νίκη.
Στο 65’ ωστόσο, οι τυπικά γηπεδούχοι από τους Πρόννους, παραλίγο να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια, όταν το φάουλ του Γ. Ρασσιά, από τα όρια της περιοχής θα αναγκάσει σε μεγάλη απόκρουση το τερματοφύλακα της Ερύσσου Ν. Καββαδία.
Στο 75’ στο κοντινό πλασέ του Παπαλεξάτου θα σώσει ο Στ. Κρητικός με τη βοήθεια και της οριζόντιας δοκού.
Μετά από 2’, οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν στο 0-2, με γκολ που θα πετύχει ο Κοψίνης με πλασέ, στο γύρισμα της μπάλας από τον Παππά Γρ., μετά το κόρνερ από δεξιά του Ρ. Παπά. Ένα γκολ που ουσιαστικά «κλειδώνει» και τη νίκη της Ερύσσου.
Στο 80’ ο Κοψίνης με έξυπνη κάθετη πάσα θα βρει στην περιοχή τον Γρ. Παππά, όπου θα ανατραπεί από τον Κρητικό και θα υποδειχθεί πέναλτι.
Εκτελεί ο Ρ. Παπά και ο τερματοφύλακας του Ηρακλή κάνει μεγάλη απόκρουση στη γωνία του και σώζει την εστία του.
Κάτι που δεν θα μπορέσει να κάνει στο 85’, αφού ο Γρ. Παππάς με πλασέ θα πετύχει το 0-3.
Τέλος στο 87’, ο Στ. Κρητικός με μια νέα μεγάλη απόκρουση στο σουτ του Πετρόπουλου, από το σημείο του πέναλτι, θα σώσει την εστία του από το 0-4!
Με τη νίκη της αυτή, η ομάδα των Δ. & Σ. Καππάτου, θα «σκαρφαλώσει» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμη του Πυλαριακού, ενώ αυτή του Στ. Κρητικού θα φτάσει τις 5Χ5 ήττες και στη συνέχεια θα χρειαστεί να παίρνει αποτελέσματα και να μαζεύει βαθμούς, αν θέλει να συμμετάσχει στα playoffs.
Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθούς τους κ.κ. Ν. Χατζηγεωργίου και Β. Παναγιωτόπουλο.
Οι συνθέσεις
Ηρακλής:(Στ. Κρητικός), Κρητικός, Χhelaj, Σταθάτος, Μηλιαρέσης, Ρασσιάς Γ. (85’ Πετράτος), Ρασσιάς Σπ., Καμπίτσης Β. (77’ Γκιάφης), Διαμαντάτος (33’ RRapaj), Τότολος, Φούσιας, Καχρίλας (70’ Ζήσος).
Έρυσσος:(Δ.-Σ. Καππάτος), Καββαδίας Ν., Πάπα Α., Γιαννάτος, Πατρίκιος, Μπάμπης, Σπυρόπουλος (88’ Ντότα), Πάπα Ρ. (82’ Μπέλος, Πετρόπουλος,  Sula (52’ Παπαλεξάτος),  Μολφέτας (63’ Παππάς Γ.), Κοψίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου