Κυριακή, Δεκεμβρίου 16

1η στο κύπελλο Ελλάδος και στο μεσογειακό πρωτάθλημα η σχολή χορού της Όλγας Γαλιατσάτου


1η η Σχολή Χορού 'Art & Style' Γαλιατσάτου Όλγα στους διαγωνισμούς χορού της Πανελλήνιας και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χορού Ι.D.O.
Από την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου έως την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό Αργυρούπολης στην Αττική τρεις διαγωνισμοί χορού της Παγκόσμιας και Πανελλήνιας Ομοσπονδίας χορού I.D.O.
Οι μαθητές της σχολής συμμετείχαν σε δύο αγώνες, στο Κύπελλο Ελλάδος και στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα όπου συναγωνίστηκαν σχολές από όλη την Ελλάδα αλλά και σχολές του εξωτερικού.Οι μαθητές της σχολής Γαλιατσάτου κατάφεραν να διατηρήσουν τον τίτλο τους για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως Κυπελλούχοι Ελλάδος.
Οι διακρίσεις αφορούν τις κατηγορίες Σύγχρονο-Μοντέρνο και στον Jazz χορό. 
Αναλυτικά η σχολή κατέκτησε τις εξής θέσεις στις κατηγορίες παιδικό και εφηβικό -1η θέση στη jazz στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα.
-1η θέση στη jazz στο Κύπελλο Ελλάδος.
-2η θέση στο μοντέρνο-σύγχρονο στο Κύπελλο Ελλάδος.

-4η θέση στο μοντέρνο-σύγχρονο στο Μεσογειακό Πρωτάθλημα.
Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται το πολύ καλό χορευτικό επίπεδο των μαθητών της αναγνωρισμένης σχολής 'Art & Style' Dance School Γαλιατσάτου Όλγα.
Η παρουσίαση των χορογραφιών των διαγωνισμών θα γίνει στην ανοιχτή χριστουγεννιάτικη γιορτή που έχει ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί αυτή την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00 στο δημοτικό θέατρο Αργοστολίου 'ΚΕΦΑΛΟΣ', στην μεγάλη αίθουσα 'Διονύσης Λαυράγκας'.
Η γιορτή θα είναι ανοιχτή δωρεάν για όλους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου