Σάββατο, Δεκεμβρίου 22

Έχασε το αήττητο ο Πυλαριακός 1-3 στην έδρα του από τον Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς


Σήμερα το μεσημέρι, στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Β´ κατηγορίας, με τον αγώνα ανάμεσα στον Πυλαριακό και τον Π.Α.Ο. Κεφαλλονιάς. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τους φιλοξενούμενος να παίρνουν μια σπουδαία νίκη με σκορ 1-3.
Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας και τους φιλοξενούμενους να χτυπούν στην αντεπίθεση, έχοντας από την αρχή αμυντικούς προσανατολισμούς.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 1’ οι «πράσινοι» θα ανοίξουν το σκορ. Συγκεκριμένα ο Καλογηράτος θα κάνει ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας με τον Beshaj να προλαβαίνει την έξοδο του τερματοφύλακα Μακρή και να πετυχαίνει το 0-1.
Πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί θα έχουμε και το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων.
Συγκεκριμένα στο 3’ ο Τσάκος με πολύ ωραία ατομική ενέργεια, θα πλασάρει τον Μακρή και θα κάνει το 0-2.
Ο Βανδώρος με μια "λόμπα" θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει τον Μακρή, όμως η μπάλα θα βρει στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού και στη συνέχεια θα καταλήξει άουτ
Στο 34’ ο Πυλαριακός θα μειώσει το σκορ σε 1-2 και θα ξαναμπεί στο παιχνίδι.
Ο Μινέτος θα κάνει σέντρα από δεξιά, ο Γρηγοράτος θα σουτάρει με την μπάλα να καταλήγει στο χέρι του Σπαθή και τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι.
Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Σταμούλης Π., στέλνοντας την μπάλα στην δεξιά γωνία του… υπηρεσιακού τερματοφύλακα Πίρρα.
Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου.
Στο 68’ ωραίο σουτ του Γονατά για τον Πυλαριακό, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
Στο 70’ ο Π.Α.Ο. θα πετύχει το 3-1 και κάπου εκεί θα τελειώσει και το ματς. Ο Τσάκος θα κάνει το σουτ, και ο Πάπα, ο οποίος μόλις είχε περάσει στον αγώνα, θα πλασάρει από κοντά πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ της ομάδας του Τ. Φωή.
Στο 77’ μετά από σέντρα από αριστερά, η μπάλα δεν θα απομακρυνθεί και ο Σολδάτος θα στείλει την μπάλα λίγο έξω.
Στο 78’ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με δέκα παίχτες μετά την αποβολή του Beshaj με δεύτερη κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο.
Ένα λεπτό αργότερα, ο διαιτητής Χατζηγεωργίου θα αποβάλει τον Γρηγοράτο ο οποίος ήταν στο πάγκο της ομάδας.
Στην ίδια φάση θα έχουμε μια ακόμη αποβολή για τους γηπεδούχους, με τον διαιτητή να αποβάλει τον Γ. Γασπαρή για διαμαρτυρία.
Έτσι το παιχνίδι θα τελειώσει με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τους κ.κ. Α. Βουτσινά και Βουτσινά Ν. (φίλαθλο).
Οι συνθέσεις
Πυλαριακός:(Κ. Βιτωράτος), Μακρής, Γασπαρής Α., Rexha, Σπαθής (Saliaj), Σταμούλης, Γιαννάτος, Φάντης, Γρηγοράτος (Παπαδόπουλος), Γονατάς (Σολδάτος), Ποταμιάνος, Μινέτος (Γασπαρής Γ.).
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Πίρρα, Σπαθής, Τασιούλης, Καλογηράτος, Γασπαρινάτος, Κατσούρης, Φωής (Σακκάτος), Μπάμπης, Βανδώρος (Πάπα), Τσάκος (Deraj), Beshaj.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου