Πέμπτη, Δεκεμβρίου 27

Πετυχημένο και το 6ο τουρνουά αλληλεγγύης "Φώτης Τσιλιμιδός"

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, με μεγάλη επιτυχία, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αντώνης Τρίτσης» το καθιερωμένο τουρνουά αλληλεγγύης «Φώτης Τσιλιμιδός», στην μνήμη του αθλητικογράφου Φώτη Τσιλιμιδού που τόσο ξαφνικά και πριν 7 χρόνια, έφυγε από κοντά μας για την γειτονιά των Αγγέλων.
Ο Φώτης ήταν ένα παιδί διαμάντι στον χώρο, ένα χαμογελαστό παιδί, πρόθυμο να βοηθήσει παντού. Ήταν ένα κόσμημα για την αθλητική δημοσιογραφία του νησιού μας και όχι μόνο.
Το σημερινό τουρνουά ήταν το 6ο συνεχόμενο με διοργανωτή όπως πάντα τον Κεφαλληνιακό Α.Ο. 2013.
Ο στόχος των διοργανωτών, ήταν διπλός αφού, εκτός από την επιτυχία του τουρνουά, ήταν και η συγκέντρωση τροφίμων τα οποία στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη.
Το σημερινό πρόγραμμα του τουρνουά 3Χ3 «Φ. Τσιλιμιδός» ξεκίνησε στις 14:30 με τους αγώνες (προκριματική-τελική φάση) των Junior και συνεχίστηκε στις 16:30 με την προκριματική φάση των Senior.
Ακολούθησε στις 18:00 ο διαγωνισμός τρίποντων (προκριματική-τελική φάση) και ολοκληρώθηκε στις 19:00 με την τελική φάση των Senior.
Να αναφέρουμε ότι παρακολουθήσαμε όμορφα παιχνίδια, ενώ ο τελικός των senior ήταν εντυπωσιακός!!
Συμμετείχαν στην κατηγορία των junior 16 ομάδες (διπλάσιες από πέρυσι) χωρισμένες σε δυο ομίλους. 
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα Eskereee που στον τελικό επικράτησε των Lixuri Show.
Στην κατηγορία των Senior συμμετείχαν συνολικά 28 ομάδες και νικήτρια αναδείχθηκε η EKO Lixuri (H. Αντωνάτος, Γ. Αντωνάτος και Δ. Μαρούλης), που επικράτησε στον τελικό της Κουράγιο Βαγεκάνο (Ι. Γεμενετζής, Α. Μαγουλάς, Αντ. Κορσιάνος) με σκορ 15-13.
Στα τρίποντα συμμετείχαν 38 αθλητές και νικητής αναδείχθηκε ο Ιορδάνης Δεμενετζής.
Την παράσταση στον διαγωνισμό τριπόντων έκλεψε ο μικρός Γεράσιμος Κουμαριώτης που κατατάχτηκε 3ος στην τελική σειρά με 7 τρίποντα!!
Να πούμε ακόμη ότι στο τουρνουά ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή για ακόμη μια φορά του παραολυμπιονίκη και παγκόσμιου πρωταθλητή Γεράσιμου Λιγνού.
Σίγουρα και αυτή την χρονιά «Φωτάρας» από εκεί ψηλά που βρίσκεται θα νιώθει χαρά που οι φίλοι δεν το ξεχνούν και το απέδειξαν σήμερα στο Κλειστό Γυμναστήριο.
Συγχαρητήρια σε όλους και του χρόνου.
Αργότερα πλούσιο φωτορεπορτάζ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου