Σάββατο, Δεκεμβρίου 22

Πέρασε από τα Φαρακλάτα ο Παλληξουριακός 0-2


Σε ένα ενδιαφέρον και με πολύ μεγάλη αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό, παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας που ολοκληρώθηκε, υπό το φως των προβολέων, το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, ο Παλληξουριακός πήρε σημαντική νίκη από την Εύγερο με σκορ 2-0 και συνεχίζει το κυνήγι των πρωτοπόρων Διλινάτων.
Η ομάδα του Σπ. Παπαδάτου είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν μπορούσε να βρει στόχο, ώσπου στο 88’ ο Αρμάντο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι θα ξεκλειδώσει» την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων και θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.
Η Εύγερος προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.
Έτσι, παρέμεινε και προτελευταία θέση με μόλις 3 ισοπαλίες! Γεγονός που δεν της παρέχει ασφάλεια για το μεγάλο της στόχο που είναι η παρουσία της στα playoffs του φετινού πρωταθλήματος.
Σε γενικές γραμμές είχαμε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σήμερα στα Φαρακλάτα.
Τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν: Στο 88' ο Αρμάντο  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μπράτι για το 0-1.
Στο 90+3 ο Μπράτι, μετά από πάσα του Ηλ. Αντωνάτου θα οριστικοποιήσει τη νίκη της ομάδας του, βάζοντας τέλος στην αγωνία, αφού θα πετύχει το τελικό 0-2.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Ν. Αντωνιάδη.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Παπαναστασάτος Χρ.), Πετεινάτος, Καππάτος, Κρούσσος (80’ Λύτρας), Ψάλτης, Παπαναστασάτος Ν. (67’ Πολλάκης), Παπαναστασάτος Χ., Παπάς, Κοσμάς (46’ Κράλης), Κοκκόσης, Παπαναστασάτος Ε., Βαγγελάτος.
Παλληξουριακός:(Σπ. Παπαδάτος), Σκαμαντζούρας Γ., Μπερναλής, Ζερβός, Λούλουδας, Λυκούδης, Αρμάντο, Αντωνάτος Η., Μπράτι, Μουρελάτος Χρ., Μουρελάτος Χαρ. (75’ Μαρούλης), Μπαλάσκας (67’ Μαρκάτος Σ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου