Σάββατο, Δεκεμβρίου 22

Με νικητή τον Α.Ο. Διλινάτων 1-0 επί του Εθνικού ολοκληρώθηκε το ντέρμπι των Κεραμειών


Με την 5η συνεχόμενη φετινή τους νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, τα Διλινάτα ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στο Δημοτικό Κεραμειών, επικρατώντας αυτή την φορά του πολύ καλού Εθνικού Κεφαλονιάς με σκορ 1-0.
Έτσι, η ομάδα του Γ. Τόγια διατηρώντας το αήττητο, όσο και το απόλυτο 5Χ5, συνεχίζει να κατέχει την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι ήταν αρκετά καλό ποιοτικά, δυνατό, ενώ είχε κάποιες καλές στιγμές και από τις δυο ομάδες, ενώ υπήρξαν και ανάλογες διαμαρτυρίες από τις δυο πλευρές, για ένα πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι και μια αποβολή οι φιλοξενούμενοι.
Ο Εθνικός προσπάθησε να πάρει κάτι από το παιχνίδι των Κεραμειών, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να δέχεται τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του και να χάνει σημαντικό έδαφος στην πορεία για τα playoffs
Φάσεις και γκολ
Μεγάλη απόκρουση από τον Μαρκαντωνάτο στο 15’ στο σουτ του Ε. Καλαφάτη, μετά την πάσα του Κ. Τζωρτζάτου.
Στο 30΄ο Βουκελάτος μετά την πάσα του Διον. Τζωρτζάτου θα βρεθεί τετ α τετ με τον Μαρκαντωνάτο, όμως πλασάρει άστοχα και στέλνει την μπάλα, λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι.
Στο 34’ θα έχουμε μια φάση που θα φέρει έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους. Ο Χρ. Σιμωτάς κερδίζει την μπάλα από το λάθος του Δημ. Τζωρτζάτου και θέλει να βγει στην κόντρα, εκεί ο αμυντικός των Διλινάτων θα τον τραβήξει από τη φανέλα με τον διαιτητή κ. Σπ. Μαγουλά να υποδεικνύει το φάουλ και να δείχνει κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων. Ωστόσο οι του Εθνικού ήθελαν άλλο... χρώμα κάρτας.
Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους αυτή την φορά και συγκεκριμένα στο 35΄, όταν ο Κοσμάτος σε μια μονομαχία του στην περιοχή με τον Αδηλίνη θα βρεθεί στο χόρτο και τον διαιτητή να δείχνει "παίζετε".
Στο 40’ ο Ρεμούντης θα βγει από αριστερά στην κόντρα, θα κάνει το σουτ στη δεξιά γωνία του Ντερβισάι με τον τελευταίο να διώχνει εντυπωσιακά την μπάλα κόρνερ.
Τέλος στο 43’ ένα σουτ του Δημ. Αναλυτή θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ και έτσι θα ολοκληρωθεί χωρίς τέρματα το μισό του αγώνα.
Στο δεύτερο η είσοδος του έμπειρου Χρ. Τζωρτζάτου θα αλλάξει την ροή του αγώνα και το δικό του γκολ θα δώσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.
Στο 62’ λοιπόν Δημ. Αναλυτής – Ε. Καλαφάτης θα αλλάξουν μπάλα, με τον τελευταίο να μπαίνει στην περιοχή, να ανατρέπεται από τον Ν. Μαυροειδή και να υποδεικνύεται πέναλτι από τον κ. Μαγουλά.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Χρ. Τζωρτζάτος, ο οποίος ευστοχεί και γράφει το 1-0 της ομάδας του.
Ο Ρεμούντης στο 65’, σε μια νέα του κόντρα από δεξιά, θα κάνει την σέντρα σουτ και ο Κ. Τζωρτζάτος λίγο πριν την γραμμή του τέρματος θα απομακρύνει.
Μετά την εκτέλεση φάουλ από τους φιλοξενούμενους στο 90+2’ ο Κ. Αραβαντινός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν θα βρεθεί μόνος του αμαρκάριστος για το 1-1, όμως ο Κ. Τζωρτζάτος τελευταία στιγμή, σαν από μηχανής θεός θα τον κοντράρει και έτσι η μπάλα θα καταλήξει κόρνερ.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι, Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Δρόσος (60’ Muka), Χαραλαμπόγλου, Τζωρτζάτος Διον., Αλεξάτος, Κοσμάτος (55’ Τζωρτζάτος Χρ.), Βουκελάτος, Καλαφάτης Ε., Αναλυτής Δημ..
Εθνικός:(Ν. Κουρούκλης), Μαρκαντωνάτος, Σιμωτάς Χ., Μαυροειδής Χ., Αδηλίνης, Μαυροειδής Ν., Αραβαντινός Θεοτοκάτος (85’ Βασιλάτος), Ρεμούντης (75’ Τοζαι), Γαβαλάς, Μαρούλης, Wolnicki.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου