Σάββατο, Δεκεμβρίου 15

Διακοπή στις Κεραμειές.... στο 15' Πρόννοι - Εύγερος 0-0


Μετά τις πρωινές αναβολές, το απόγευμα ήρθε και η διακοπή στο παιχνίδι Πρόννων – Ευγέρου και έτσι «έδεσε» η σημερινή ημέρα με τους αγώνες του προγράμματος της 5ης αγωνιστικής.
Μένει να δούμε τι θα γίνει αύριο στο Ληξούρι και το παιχνίδι ανάμεσα σε Εθνικό Κεφαλονιάς – Σάμης.
Τώρα, όσον αφορά το παιχνίδι των Κεραμειών, άρχισε κανονικά, παίχθηκαν 15’ και στη συνέχεια η έντονη χαλαζόπτωση παράλληλα με την δυνατή βροχή που πλημμύρισε τον αγωνιστικό χώρο και σκοτείνιασε την περιοχή στο γήπεδο των Κεραμειών, ανάγκασε τον διαιτητή κ. Σπ. Χρηστάτο και τους συνεργάτες του Απ. Καραΐσκο – Α. Βουτσινά να το διακόψουν αρχικά και μαζί με τις ομάδες να αποσυρθούν στα αποδυτήρια.
Τη στιγμή της διακοπής το αποτέλεσμα ήταν 0-0.
Στη συνέχεια και μετά από 20 και πλέον λεπτά, ξαναβγήκαν για έλεγχο του αγωνιστικού χώρου, όπου και διαπίστωσαν την ακαταλληλότητα του, διακόπτοντας οριστικά το παιχνίδι.
Όσο για το πότε θα διεξαχθεί η συνέχεια του, θα αποφασίσει η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κ.Ε. της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. με πιθανότερη ημερομηνία την Τετάρτη 19-12-2018.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Χρηστάτος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Καραΐσκο και Α. Βουτσινά.
Για την ιστορία οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με τις εξής συνθέσεις:
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Τσαμαντάνης, Κουρκουμέλης Αλ., Σπαθής, Κουρκουμέλης Σπ., Αποστολάτος, Κουρκουμέλης Χρ., Πολλάκης, Στάβερης Κ., Ζαρνακούπης, Μπάμπης, Στεφανάτος.
Εύγερος:(Παπαναστασάτος Χρ.), Πετεινάτος, Ποιμενίδης, Δρακονταειδής, Ψάλτης, Παπαναστασάτος Ν., Παπαναστασάτος Χ., Παπάς, Κοσμάς, Πάπα, Παπαναστασάτος Ε., Κοκκόσης.
Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου