Κυριακή, Μαΐου 16

Ήττα του Παλληξουριακού στα Βραχνέϊκα 1-0 από τον Διαγόρα (Εικόνες)


Σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά έπαιζε σχεδόν όλη την κατηγορία, ο Παλληξουριακός δεν κατάφερε να συνεχίσει τις επιτυχίες, αφού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 9ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, σήμερα το μεσημέρι στα Βραχνέϊκα, γνώρισε ήττα «μαχαιριά» από τον γηπεδούχο Διαγόρα με σκορ 1-0.

Μια ήττα που δυσκολεύει, τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, τον στόχο της παραμονής, αφού συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από την κόκκινη γραμμή του βαθμολογικού πίνακα. Συγκεκριμένα στην 11η θέση και μάλιστα με μια διαφορά -5 από τις ομάδες που σώζονται!

Η ομάδα του Ηλ. Ζερβού, με πολλές και σημαντικές απουσίες, πάλεψε όσο ήταν εφικτό στον αγωνιστικό χώρο, απέναντι σε μία ομάδα που δίνει τη δική της «μάχη» για τη σωτηρία και σε μια δύσκολη έδρα, όπως είναι τα Βραχνέϊκα, δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κρατούσε «ζωντανή» στο όνειρο.

Αγωνιστικά παρακολουθήσαμε ένα καλό παιχνίδι, θα λέγαμε ισορροπημένο στα πρώτα 15-20’.

Στη συνέχεια η ομάδα του Α. Ζήκου θα ανεβάσει ρυθμό, θα έχει την υπεροχή και θα γίνει αρκετά επικίνδυνη για την εστία του Μωραΐτη.

Όμως σκορ δεν θα έχουμε στο πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν και πάλι δυνατά και κατάφεραν στο 51’ να πετύχουν το 1-0.

Ένα «χρυσό» γκολ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα στα Βραχνέϊκα!

Την προσεχή Κυριακή, οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν σε παιχνίδι που θα παίξουν τα ρέστα τους, για την 10η αγωνιστική του ομίλου, στον Άγιο Αντώνη τον Α.Ο. Διαβολίτσι.

Φάσεις και γκολ

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 18’ με τον Ευστρατιάδη να πασάρει στον Κουκοβίνο, λίγο έξω από την περιοχή, όμως το σουτ του τελευταίου θα στείλει την μπάλα να περάσει άουτ, έξω από το δεξί δοκάρι του Μπαμπούνη.

Η απάντηση των γηπεδούχων θα έρθει στο 25’, που θα χάσουν μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα.

Συγκεκριμένα, ο Σιδέρης από αριστερά, θα βρει τον Αλεξανδρή στην περιοχή, ο οποίος μόνος προ του Μωραΐτη θα κάνει το πλασέ, για να προλάβει σωτήρια ο Λούλουδας και να σώσει από το 1-0, απομακρύνοντας τη μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας του, διατηρώντας έτσι το 0-0.

Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους που πλέον είναι καλύτεροι και έχουν την υπεροχή στο 44’.

Ο Βλασσόπουλος αυτή την φορά, θα βρει στην περιοχή τον Αλεξανδρή, όμως ο Λούλουδας και πάλι θα σώσει, απομακρύνοντας την μπάλα τελευταία στιγμή και πριν το τελείωμα του επιθετικού του Διαγόρα.

Έτσι, οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ, αφού αυτό το 0-0 θα παραμείνει μέχρι τη λήξη του πρώτου μισού.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι θα μπουν δυνατά και στο 47’ θα χάσουν νέα σημαντική ευκαιρία να προηγηθούν, όταν ο Αλεξανδρής από λάθος του Νεστερένκο θα βγει τετ α τετ με τον Μωραΐτη, όμως το πλασέ του θα στείλει την μπάλα άουτ, λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

5’ αργότερα, οι γηπεδούχοι θα σταθούν πιο τυχεροί και θα προηγηθούν στο σκορ 1-0, με κοντινή κεφαλιά του αμαρκάριστου Τριανταφυλλόπουλου, ύστερα από την εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή του Βλασσόπουλου.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» θα διαμαρτυρηθούν για χέρι στην περιοχή του Διαγόρα, μετά από το γύρισμα του Δαλκαφούκη, όμως ο διαιτητής κ. Τσάκαλης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 80’ οι γηπεδούχοι θα φτάσουν πολύ κοντά στο να «κλειδώσουν» τη νίκη τους, πετυχαίνοντας το 2-0, όμως ο Αλεξανδρής θα βγει απέναντι από τον Μωραΐτη, θα τον πλασάρει στην έξοδο, αλλά θα σταθεί άτυχος, μιας και η μπάλα θα βρει στο οριζόντιο δοκάρι και θα καταλήξει άουτ.

Με αυτό λοιπόν το 1-0, αφού δεν είχαμε κάτι αξιοσημείωτο μέχρι τη λήξη, ο Διαγόρας θα πάρει ένα «χρυσό» τρίποντο παραμονής και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον του στη συνέχεια.
Αντίθετα με τον εκπρόσωπο της Κεφαλονιάς-Ιθάκης που πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση και στη συνέχεια θα πρέπει να συμβούν αρκετά για να γίνει η ανατροπή.

Διαιτητής ο κ. Β. Τσάκαλης με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καραλής και Γ. Καραμέρος από την Ηλεία.

Οι συνθέσεις

Διαγόρας:(Α. Ζήκος), Μπαμπούνης, Πανάρετος, Σαρρής, Σιδέρης, Αλεξανδρής (88' Ούτσικας), Τριανταφυλλόπουλος, Βλασόπουλος (75' Βασιλόπουλος), Κούστα, Ντόμας (84' Καπετανάκης), Γεωργαντόπουλος (88' Τσεκούρας), Σταυρόπουλος.

Παλληξουριακός:(Ηλ. Ζερβός), Μωραίτης, Πολυδωράτος, Νεστερένκο, Βαλεντής (76' Βιτωράτος), Λουλούδας, Κυριλλίδης (55’ Λυκούδης), Δαλκαφούκης (76’ Πολλάκης), Ευστρατιάδης (76' Τζωρτζάτος), Καράι (65’ Χατζηστάμου), Κουκοβίνος, Xατζιάι.

Εικόνες από το σημερινό παιχνίδι









Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου