Σάββατο, Μαΐου 22

Τα «ρέστα» του ο Παλληξουριακός με Διαβολίτσι αύριο Κυριακή 14:30 στον Άγιο Αντώνη

Με τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα του 9ου ομίλου, συνεχίζεται την Κυριακή 23/5, το πρόγραμμα και τον Παλληξουριακό, να δίνει έναν ακόμη δύσκολο, όσο και κομβικό αγώνα με αντίπαλο τον πολύ δυνατό Α.Ο. Διαβολιτσίου.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το μεσημέρι και ώρα 14:30 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι.  

Είναι αυτονόητο ότι, η ομάδα του Ηλία Ζερβού σε αυτό το παιχνίδι παίζει τα «ρέστα» της για τη νίκη, που θα την κρατήσει «ζωντανή», στο όνειρο της παραμονής!

Κάθε άλλο αποτέλεσμα, θα την φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.

Βλέπετε, η ήττα της περασμένης αγωνιστικής στα Βραχνέϊκα και ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων των ομάδων που κυνηγούν τη σωτηρία τους, κάθε άλλο παρά βοήθησαν.

Άλλωστε σιγά - σιγά αδειάζει η κλεψύδρα των αγώνων του 9ου ομίλου, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού απέμειναν μόλις 4 "στροφές" για το φινάλε και πλέον τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ποιος θα είναι ο Πρωταθλητής και ποιες οι 5 ομάδες που θα «κατηφορίσουν» προς τα τοπικά πρωταθλήματα!

Μέσα σε αυτές και η δική μας, ο εκπρόσωπος Κεφαλονιάς – Ιθάκης, Α.Ο. Παλληξουριακός.

Οι «ερυθρόλευκοι», βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 9ου ομίλου και -5 βαθμούς από την κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού, με αποτέλεσμα να βρίσκονται σε κατάσταση sos.

Μια θέση που κατά την προσωπική μας άποψη, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί. Όμως είτε από ατυχία, είτε από απουσίες, χάθηκαν βαθμοί, κυρίως στον Άγιο Αντώνη, αλλά και εκτός έδρας, που σε ένα πρωτάθλημα μόλις ενός γύρου, δεν αναπληρώνονται και κυρίως είναι καταδικαστικοί.

Έτσι, την Κυριακή με αντίπαλο τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, ψάχνουν τους τρεις βαθμούς που μπορεί να μην τους εξασφαλίζουν, όμως θα τους κρατήσουν «ζωντανούς», να παλέψουν στις υπόλοιπες 3 αγωνιστικές για την παραμονή τους.

Σίγουρα θα χρειαστούν αρκετή τύχη, βαθμούς και συνδυασμούς αποτελεσμάτων για να τα καταφέρουν. Βλέπετε δεν κρατούν στα δικά τους «χέρια» την τύχη τους!

Το έργο τους στο αυριανό παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο, απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα, από τις καλύτερες μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, η οποία παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή!!

Οι «ερυθρόλευκοι», που όπως προαναφέραμε προέρχονται από ήττα 1-0, στα Βραχνέϊκα από τον τοπικό Διαγόρα, μέχρι τώρα προσπαθούν και παλεύουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, χάνοντας βαθμό – ούς στις λεπτομέρειες, δεν έχουν άλλη επιλογή σε αυτόν τον «τελικό», εκτός της νίκης και του ελπιδοφόρου τρίποντου.

Το Διαβολίτσι αντίθετα, προέρχεται από μεγαλειώδη νίκη - μισή παραμονή, επί της Θύελλας Πατρών στην έδρα του με σκορ 3-1.

Στον Άγιο Αντώνη θα παραταχθούν με την ψυχολογία στα ύψη και μοναδικό στόχο, τους τρεις βαθμούς, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα του εξασφαλίσουν την παραμονή στη κατηγορία.

Πολύ σημαντικό, από βαθμολογικής άποψης λοιπόν το παιχνίδι για τις δύο ομάδες και τους λόγους τους εξηγήσαμε παραπάνω.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ηλία Ζερβού, μετά από 9 αγωνιστικές, μετρούν 2 νίκες, 1 ισοπαλία στο ενεργητικό τους, έχουν 5 ήττες παθητικό και τέρματα 4 υπέρ 8 κατά.

Παραμένουν κάτω από την «κόκκινη» γραμμή του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Από την άλλη, οι «νερατζούρι» της Μεσσηνίας, με τους ίδιους επίσης αγώνες, μετρούν 4 νίκες, 1 ισοπαλία, 3 ήττες και τέρματα 11 υπέρ 10 κατά.

Βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογικής κατάταξης του ομίλου με 13 βαθμούς, ισόβαθμοι των Διαγόρα Βραχνεΐκων - Εθνικού Σκουλικάδου.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Ηλία Ζερβό, η εκ νέου απουσία του τραυματία Κ. Αραβαντινού.

Αντίθετα, ο Κ. Παλαμάρας από την πλευρά του αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες μας θα έχει συνολικά εννέα απουσίες από τραυματισμούς και κάρτες και όπως ανέφερε .... "Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε παρά τα προβλήματα που έχουμε και εάν δεν κερδίσουμε τουλάχιστον μη χάσουμε".

Στον Άγιο Αντώνη, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με την μπάλα να «καίει», σε μια μεγάλη «μάχη» και τους γηπεδούχους να τα παίζουν όλα για όλα για τη νίκη, ώστε να έχουν ελπίδες στη συνέχεια μήπως και σωθεί η κατηγορία!

Διαιτητής ο κ. Κ. Τσοπλάκος με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Μπάκο και Χρ. Τάκο από την Αιτωλοακαρνανία.

Την επόμενη αγωνιστική και συγκεκριμένα την Τετάρτη 26/5, οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Ζακύνθου από τον τοπικό Α.Π.Σ.. 

          

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

α/α

Ομάδες

1.

Αχαϊκή - Παναιγιάλειος

2.

Α.Ο. Τσιλιβή - Π.Α.Ο. Βάρδας

3.

Πάμισος Μεσσήνης - Διαγόρας Βραχνέϊκων

4.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Διαβολιτσίου

5.

Αίας Γαστούνης - Ναυπακτιακός Αστέρας

6.

Θύελλα Πατρών - Α.Π.Σ. Ζάκυνθος

7.

Ρεπό: Εθνικός Σκουλικάδου

         

Η βαθμολογία μετά από 9 αγωνιστικές

α/α

Ομάδες

Αγώνες

Βαθμοί

1.

 Παναιγιάλειος

9

17

2.

 Α.Π.Σ.   Ζάκυνθος

8

16

3.

 Ναυπακτιακός Αστέρας

8

14

4.

 Π.Α.Ο. Βάρδας

9

14

5.

 Α.Ο. Διαβολιτσίου

8

13

6.

 Διαγόρας Βραχνεΐκων

8

13

7.

 Εθνικός Σκουλικάδου

9

13

8.

 Αχαϊκή

8

12

9.

 Αίαντας Γαστούνης

8

12

10.

 Πάμισος Μεσσήνης

8

09

11.

 Α.Ο. Παλληξουριακός

8

07

12.

 Θύελλα Πατρών

8

07

13.

 Α.Ο. Τσιλιβί

9

02

Πρωταθλητής               Παραμονή               Υποβιβασμός

          

Η Επόμενη (11η) αγωνιστική

(Τετάρτη 26/5/2021)

α/α

Ομάδες

1.

Παναιγιάλειος - Π.Α.Ο. Βάρδας

2.

Διαγόρας Βραχνέϊκων - Αχαϊκή

3.

Α.Ο. Διαβολιτσίου - Πάμισος Μεσσήνης

4.

Ναυπακτιακός Αστέρας - Εθνικός Σκουλικάδου

5.

Α.Π.Σ. Ζάκυνθος - Α.Ο. Παλληξουριακός

6.

Αίας Γαστούνης - Θύελλα Πατρών

7.

Ρεπό: Εθνικός Σκουλικάδου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου