Κυριακή, Μαΐου 23

Τένις: Πρωταθλητής στο "Βαρδιόλα 2021" ο Σ. Ζαμπαύτης (Μεγάλο φωτορεπορτάζ)


Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι το τουρνουά τένις «Βαρδιόλα 2021» παράλληλα με τη διεξαγωγή του τελικού και τη συμμετοχή σε αυτόν των Σάββα Ζαμπαύτη – Αλέξανδρου Δημητριάδη.

Έγινε ένας όμορφος αγώνας τον οποίο παρακολούθησαν αρκετοί φίλου του τένις και χειροκρότησαν θερμά τους δύο φιναλίστ του τελικού.

Νικητής αναδείχθηκε ο Σ. Ζαμπαύτης, αφού επικράτησε του αντιπάλου του με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Να αναφέρουμε ότι πριν τον τελικό διεξήχθη ένας πολύ όμορφος αγώνας επίδειξης μεταξύ των δασκάλων Βασίλη Πετράτου και Βαγγέλη Κούτρη, που χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω αγώνων ακολούθησαν οι βραβεύσεις, όπου μοιράστηκαν αναμνηστικά διπλώματα και δώρα στους συμμετέχοντες.

Τέλος, αμέσως μετά ακολούθησε Barbeque από τους διοργανωτές με μπόλικο..... κοψίδι και ποτά.

Γενικά ήταν μια σπουδαία διοργάνωση που κράτησε περισσότερο από δύο μήνες και συμμετείχαν 16 αθλητές και διεξήχθησαν 100 αγώνες.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον Διονύση Κεκάτο, για την άψογη διοργάνωση και το μεράκι του για το άθλημα.

Το ραντεβού από όλους δόθηκε για το επόμενο «Βαρδιόλα 2022»!Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου