Σάββατο, Μαΐου 15

Η Σοφία Σακοράφα στο Δήμο Αργοστολίου

Σήμερα, Σάββατο 15 Μαΐου 2021, ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος υποδέχθηκε στο Δημαρχείο, την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ και Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κα Σοφία Σακοράφα.

Την κα Σακοράφα συνόδευαν ο κ. Σαράντος Θεοδωρόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΜέΡΑ 25, η κα Χριστίνα Μαρούλη, Συντονίστρια  και ο κ. Παναγής  Μουσούρης, Αναπληρωτής Συντονιστής της Οργάνωσης Βάσης Κεφαλονιάς.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τονίστηκε η σπουδαιότητα της διεξαγωγής του διεθνούς μίτινγκ στίβου, ΒΕΡΓΩΤΕΙΑ 2021, που είναι η πρώτη αγωνιστική συνάντηση μετά τις απαγορεύσεις λόγω της πανδημίας καθώς και η πολυεπίπεδη συνεισφορά του αθλητισμού στην τοπική κοινωνία.

Η κα Σακοράφα δήλωσε ότι, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της στη Βουλή,  είναι στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής και θα καταβάλλει κάθε  προσπάθεια για την αντιμετώπιση των σημαντικών θεμάτων που απασχολούν το Δήμο μας.   

Στο τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος προσέφερε ένα αναμνηστικό δώρο που περίεχε φιάλες κρασιού από τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Παραγωγών Ρομπόλας Κεφαλληνίας καθώς και το βιβλίο της Ευρυδίκη – Λειβαδά Ντούκα «Στους θρόνους της Αποκάλυψης» .

 Εκ του Γραφείου Δημάρχου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου