Κυριακή, Μαΐου 16

Δύσκολη αποστολή για τον Παλληξουριακό την Κυριακή 16/5 στα Βραχνέϊκα


Με τα παιχνίδια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα του 9ου ομίλου, συνεχίζεται την Κυριακή 16/5, το πρόγραμμα και τον εκπρόσωπο του τοπικού ποδοσφαίρου Παλληξουριακό, να δίνει έναν ακόμη πολύ δύσκολο, όσο και κομβικό αγώνα σήμερα Κυριακή μεσημέρι και ώρα 13:30 στα Βραχνέϊκα, με αντίπαλο τον τοπικό Διαγόρα, παιχνίδι που προηγείται των υπολοίπων και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα που θα τον κρατήσει «ζωντανό» στο όνειρο της παραμονής!

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία προπερασμένης αγωνιστικής στο Μελιγαλά και το 0-0 με τον Πάμισο Μεσσήνης, αλλά και τη μεγάλη εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Αχαϊκής, αποτελέσματα που τον κράτησαν «ζωντανό» στην υπόθεση παραμονής και του έδωσαν πολύ καλή ψυχολογία, ταξιδεύει στα Βραχνέϊκα με στόχο τη νίκη, απέναντι σε μια ομάδα καλύτερη βαθμολογικά που παίζει πολλά για το μέλλον της σε αυτό το εντός έδρας παιχνίδι της.

Πέντε «στροφές» πριν την ολοκλήρωση του πιο παράξενου φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και ο εκπρόσωπος του Κεφαλονίτικου ποδοσφαίρου Παλληξουριακός, σε μια δύσκολη αποστολή στα Βραχνέϊκα, με αντίπαλο τον τοπικό Διαγόρα ψάχνει βαθμό-ούς που θα τον κρατήσουν «ζωντανό» να παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή του.

Σίγουρα το έργο του δεν θα είναι καθόλου εύκολο, απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά βρίσκεται τα τελευταία χρόνια μέσα στις καλύτερες του πρωταθλήματος.

Φέτος, σε αυτό το περίεργο πρωτάθλημα, με το ξεκίνα – σταμάτα, έχασε τη συνοχή της, ήρθαν τα άσχημα αποτελέσματα και πλέον παλεύει και αυτή για τη δική της σωτηρία.

Οι «ερυθρόλευκοι», που όσο περνούν οι αγωνιστικές ανεβαίνουν αγωνιστικά (δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται σε όλα τα επίπεδα), μετά μάλιστα τα τελευταία θετικά αποτελέσματα, αλλά και την καλή ψυχολογία που υπάρχει στα Βραχνέϊκα μόνο από υποχρέωση δεν πάει.

Εκεί θα παίξει, με πάθος και μαχητικότητα για το θετικό αποτέλεσμα το οποίο θα δώσει ανάσες για τις μεγάλες «μάχες» της παραμονής, που θα ακολουθήσουν μέχρι το τέλος, αφού έτσι κι αλλιώς κάθε παιχνίδι αποτελεί και έναν τελικό για την ομάδα του Ηλία Ζερβού.

Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από νίκες, οι μεν γηπεδούχοι εκτός έδρας στο Αχαϊκό ντέρμπι με αντίπαλο τη Θύελλα Πατρών 1-0 και οι φιλοξενούμενοι στον Άγιο Αντώνη επί της Αχαϊκής 1-0!

Πολύ σημαντικό το παιχνίδι λοιπόν και για τις δύο ομάδες, αφού όποια κατακτήσει το τρίποντο, σίγουρα βάζει σοβαρή παρακαταθήκη για την παραμονή της.

Ο Διαγόρας μετά από 8 αγωνιστικές βρίσκεται, πάνω από την κόκκινη γραμμ
ή και συγκεκριμένα στην 7η θέση, ισόβαθμος του Α.Ο. Διαβολιτσίου και απολογισμό 3 νίκες – 1 ισοπαλία - 3 ήττες και τέρματα 9 υπέρ – 9 κατά!

Οι «ερυθρόλευκοι», από την άλλη μετά από τις ίδιες αγωνιστικές, έχουν 2 νίκες – 1 ισοπαλία – 4 ήττες και τέρματα 4 υπέρ – 7 κατά.

Παραμένουν κάτω από την «κόκκινη» γραμμή του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στη 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στους φιλοξενούμενους «πονοκέφαλος» για τον Ηλ. Ζερβό η εκ νέου απουσία των τραυματιών Ηλ. Αντωνάτου, Κ. Αραβαντινού και Χ. Μουρελάτου, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των (θα ξεκαθαρίσει τελευταία στιγμή) Χατζηστάμου - Ignat.

Από την άλλη ο κόουτς των γηπεδούχων, Α. Ζήκος δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Παπαδόπουλο - Αλεξανδρή, όμως αναμένεται να παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για τη νίκη.

Μάλιστα το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό με τη διοίκηση να παραθέτει γεύμα στους ποδοσφαιριστές της σε γνωστή μπυραρία στην Πάτρα.

Στα Βραχνέϊκα, σε ένα παιχνίδι που «καίει» η μπάλα, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, μια μεγάλη «μάχη» μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη και το «χρυσό» τρίποντο.

Διαιτητής ο κ. Β. Τσάκαλης με βοηθούς τους κ.κ. Ι. Καραλής και Γ. Καραμέρος από την Ηλεία.

Την επόμενη αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν στο Δημοτικό Αγίου Αντωνίου στο Ληξούρι τον Α.Ο. Διαβολίτσι.

          

Η βαθμολογία μετά από 8 αγωνιστικές

α/α

Ομάδες

Αγώνες

Βαθμοί

1.

 Ναυπακτιακός Αστέρας

7

14

2.

 Παναιγιάλειος

8

14

3.

 Α.Π.Σ.   Ζάκυνθος

7

13

4.

 Εθνικός Σκουλικάδου

8

13

5.

 Αίαντας Γαστούνης

8

12

6.

 Π.Α.Ο. Βάρδας

8

11

7.

 Διαγόρας Βραχνεΐκων

7

10

8.

 Α.Ο. Διαβολιτσίου

7

10

9.

 Αχαϊκή

7

09

10.

 Πάμισος Μεσσήνης

7

09

11.

 Α.Ο. Παλληξουριακός

7

07

12.

 Θύελλα Πατρών

7

06

13.

 Α.Ο. Τσιλιβί

8

02

Πρωταθλητής               Παραμονή               Υποβιβασμός

          

Η Επόμενη (10η) αγωνιστική

(23/5/2021)

α/α

Ομάδες

1.

Αχαϊκή - Παναιγιάλειος

2.

Α.Ο. Τσιλιβή - Π.Α.Ο. Βάρδας

3.

Πάμισος Μεσσήνης - Διαγόρας Βραχνέϊκων

4.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Α.Ο. Διαβολίτσι

5.

Αίας Γαστούνης - Ναυπακτιακός Αστέρας

6.

Θύελλα Πατρών - Α.Π.Σ. Ζάκυνθος

7.

Ρεπό: Αίας Γαστούνης

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου