Σάββατο, Μαΐου 8

Σε παιχνίδι…… επιβίωσης Παλληξουριακός – Αχαϊκή την Κυριακή 14:30 στον Άγιο Αντώνη


Με τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και συγκεκριμένα του 9ου ομίλου, συνεχίζεται την Κυριακή 9/5, το πρόγραμμα και τον εκπρόσωπο του τοπικού ποδοσφαίρου Παλληξουριακό, να δίνει έναν ακόμη πολύ δύσκολο, όσο και κομβικό αγώνα το μεσημέρι και ώρα 14:30 στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, με αντίπαλο την Αχαϊκή, στο οποίο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, πλην της νίκης και της κατάκτησης τριών βαθμών.

Μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στο Μελιγαλά με αντίπαλο τον δυνατό Πάμισο, που τον κράτησε «ζωντανό» στην υπόθεση παραμονής και το έναν βαθμό, που μπορεί να φανεί «χρυσός» στη συνέχεια, η ψυχολογία είναι στα ύψη και το σύνθημα ένα. Νίκη και μόνο νίκη!

Παιχνίδι επιβίωσης λοιπόν για τις δύο ομάδες, οι οποίες έξι "στροφές" πριν την ολοκλήρωση του μίνι φετινού πρωταθλήματος, με ήττα, ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι θα βρεθούν σε πολύ δυσάρεστη θέση, σε ότι έχει να κάνει με το όνειρο της παραμονής τους στην κατηγορία και την επόμενη περίοδο.

Οι «ερυθρόλευκοι» της Παλλικής, δεν έχουν την πολυτέλεια επιλογής αποτελέσματος εκτός της νίκη. Μετά την ισοπαλία στο Μελιγαλά απέναντι στον Πάμισο Μεσσήνης, όπως προαναφέραμε, η ψυχολογία όλων έχει ανέβει και θα παλέψουν για το «χρυσό» τρίποντο, απέναντι σε μία ομάδα που ναι μεν παρουσιάζεται δυνατή, αλλά όχι και ανίκητη. Θεωρητικά είναι στα μέτρα τους και μπορούν να τα καταφέρουν.

Με μια πιθανή νίκη, η ομάδα του Ηλία Ζερβού θα μπει για τα καλά στο κόλπο της παραμονής και στη συνέχεια, στις 5 αγωνιστικές που θα απομείνουν, με πολύ καλύτερη την ψυχολογία, αφού θα έχει ανέβει βαθμολογικά, να δώσει τη μεγάλη «μάχη»!

Αντίθετα, με ήττα ή ακόμη και ισοπαλία, η κατάσταση αναμένεται να γίνει πάρα πολύ δύσκολη.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά από την 7η αγωνιστική και τους έξι αγώνες που έχουν δώσει, έχουν μια νίκη στην πρεμιέρα με το Τσιλιβί, 4 συνεχόμενες ήττες και μία ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική. Συνεχίζουν κάτω από την «κόκκινη» γραμμή του υποβιβασμού και συγκεκριμένα στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με συνολικά 4 βαθμούς, ενώ στα τέρματα έχουν πετύχει 3 και έχουν δεχθεί 7.

Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους παρουσιάζουν μια καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και μια εξαιρετική παρουσία στους 6 αγώνες που έχουν δώσει.

Βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα ισόβαθμοι του Πάμισου Μεσσήνης και Εθνικού Σκουλικάδου με 9 βαθμούς και απολογισμό 2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 1 ήττα, ενώ απόλυτη είναι η ισορροπία στα τέρματα με 4 υπέρ και 4 κατά!

Μάλιστα την περασμένη αγωνιστική παρά τις σημαντικές τους απουσίες, λόγω αρκετών κρουσμάτων covid-19 στην ομάδα, επικράτησαν στην Κάτω Αχαγιά της Θύελλας Πατρών με σκορ 2-1.

Στους γηπεδούχους «πονοκέφαλος» για τον Ηλ. Ζερβό η απουσία των τραυματιών Κ. Αραβαντινού και Ηλ. Αντωνάτου, ενώ στα ευχάριστα για τον κόουτς είναι η επιστροφή του Χατζηστάμου.

Από την άλλη, ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Αλ. Γαβριλόπουλος δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να τον απασχολεί και θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για τη νίκη.
Στον Άγιο Αντώνη, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι, μια μεγάλη «μάχη» και από τις δύο πλευρές, αφού «καίγονται» στην κυριολεξία για τους τρεις βαθμούς.

Διαιτητής ο κ. Γρ. Ρηγόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Χρ. Λιάπη και Δημ. Κόρδα από την Ηλεία.

Την επόμενη αγωνιστική, οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενηθούν στο Δημοτικό Βραχνέϊκων, από τον τοπικό Διαγόρα.

          
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

α/α

Ομάδες

1.

Πάμισος Μεσσήνης - Παναιγιάλειος

2.

Εθνικός Σκουλικάδου - Α.Ο. Τσιλιβή

3.

Α.Ο. Παλληξουριακός - Αχαϊκή

4.

Αίας Γαστούνης - Π.Α.Ο. Βάρδας

5.

Θύελλα Πατρών - Διαγόρας Βραχνέϊκων

6.

Ναυπακτιακός Αστέρας - Α.Ο. Διαβολίτσι

7.

Ρεπό: Α.Π.Σ. Ζάκυνθος

          

Η βαθμολογία μετά από 7 αγωνιστικές

α/α

Ομάδες

Αγώνες

Βαθμοί

1.

 Α.Π.Σ. Ζάκυνθος

7

13

2.

 Ναυπακτιακός Αστέρας

6

11

3.

 Αίαντας Γαστούνης

7

11

4.

 Παναιγιάλειος

7

11

5.

 Α.Ο. Διαβολιτσίου

6

10

6.

 Εθνικός Σκουλικάδου

7

10

7.

 Π.Α.Ο. Βάρδας

7

10

8.

 Πάμισος

6

09

9.

 Αχαϊκή

6

09

10.

 Διαγόρας Βραχνεΐκων

6

07

11.

 Θύελλα Πατρών

6

05

12.

 Α.Ο. Παλληξουριακός

6

04

13.

 Α.Ο. Τσιλιβί

7

02

              Πρωταθλητής               Παραμονή               Υποβιβασμός

          

Η Επόμενη (9η) αγωνιστική

(16/5/2021)

α/α

Ομάδες

1.

Παναιγιάλειος - Α.Ο. Τσιλιβί

2.

Αχαϊκή - Πάμισος Μεσσήνης

3.

Π.Α.Ο. Βάρδας - Εθνικός Σκουλικάδου

4.

Διαγόρας Βραχνέϊκων - Α.Ο. Παλληξουριακός

5.

Α.Ο. Διαβολίτσι - Θύελλα Πατρών

6.

Α.Π.Σ. Ζάκυνθος - Ναυπακτιακός Αστέρας

7.

Ρεπό: Αίας Γαστούνης

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου