Τρίτη, Μαΐου 11

Τέλος ο Χ. Ράντος από το Τσιλιβί...... Αναλαμβάνει το δίδυμο Α. Ζουπάνου - Δ. Μουζάκη

Πέντε αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και είχαμε ακόμη ένα «διαζύγιο» προπονητή από ομάδα του 9ου ομίλου.

Πρόκειται αυτό του Χάρη Ράντου με το Α.Ο. Τσιλιβί, που όπως αναφέρει παρακάτω η ανακοίνωση της Ζακυνθινής ομάδας έγινε μεταξύ τους κοινή συναινέσει.

Τη θέση του στην άκρη του πάγκου, παίρνουν δυο γνώριμοι της ομάδας, ο προπονητής Ανδρέας Ζουπάνος και ο γυμναστής Διονύση Μουζάκη.

Ανακοίνωση ΑΟ Τσιλιβή


"Η διοίκηση του ΑΟ Τσιλιβή λύνει την συνεργασία της με τον προπονητή κο Χάρη Ράντο και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα. Επίσης του εύχεται προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Η συνεργασία μας λύνεται μετά από κοινή μας απόφαση (κοινή συναινέσει).  Η ομάδα του ΑΟ Τσιλιβή, παρά τις αντίξοες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας του 9ου ομίλου με νέο προπονητικό δίδυμο, δύο ανθρώπους που έχουν περάσει από την ομάδα και έχουν δώσει πάρα πολλά σε αυτήν.

Αναφερόμαστε στον προπονητή Ανδρέα Ζουπάνο και τον γυμναστή Διονύση Μουζάκη.

Οι δύο αυτοί άνδρες και με την προσθήκη - βοήθεια του Πατρίκ Ενγκεμά θα πάνε την ομάδα έως το τέλος αυτού του πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε ολόψυχα οι άλλες δύο ζακυνθινές ομάδες (Ζάκυνθος και Εθνικός Σκουλικάδου)  να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Η ομάδας μας, έχει μεγάλη ιστορία, μπορεί η χρονιά να είναι αποτυχημένη, όμως ο σύλλογος θα σταθεί όρθιος ξανά και θα συνεχίσει να κάνει περήφανους τους φίλους του και το ζακυνθινό ποδόσφαιρο".

Εκ του Δ.Σ

Ο Πρόεδρος 

Τάκης Γκλαβάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου