Πέμπτη, Μαΐου 13

Έτοιμος να γράψει ιστορία με ρεκόρ Guinness ο Σπ. Χρυσικόπουλος (Εικόνες)

Κοντά στο να κερδίσει μια θέση στα ρεκόρ Guinness, βρίσκεται ο Έλληνας αθλητής κολύμβησης Σπύρος Χρυσικόπουλος, ο οπoίος για να το πετύχει θα πρέπει να διανύσει 250 χιλιόμετρα στην πισίνα σε μία εβδομάδα.  

Ήδη, ο μεγάλος αυτός αθλητής έχει διανύσει πάνω από τα 180!

O Χρυσικόπουλος θα παραμείνει στην πισίνα για 7 ολόκληρες ημέρες και θα κολυμπάει καθημερινά, καλύπτοντας όσα περισσότερα χιλιόμετρα γίνεται.

Η ολιγόλεπτη ξεκούρασή του θα γίνεται δίπλα από την πισίνα και ο ανεφοδιασμός του θα πραγματοποιείται κυρίως, όσο θα βρίσκεται μέσα στο νερό.

Μέχρι στιγμής, κανένας άλλος αθλητής παγκοσμίως δεν έχει τολμήσει να επιχειρήσει κάτι τέτοιο και η αγωνία για τον Έλληνα αθλητή θα είναι μεγάλη.

Για όσους δεν ενθυμούνται, να αναφέρουμε ότι ο Σπύρος, που είναι φίλος της Κεφαλονιάς, συμμετείχε στο διάπλου Ληξουρίου – Αργοστολίου πριν 2 περίπου χρόνια για την ενίσχυση του ορφανοτροφείου Κεφαλονιάς!

Ευχόμαστε στον υπεραθλητή και φίλο Σπ. Χρυσικόπουλο, Καλή επιτυχία και με το ρεκόρ Giunnes στην κατοχή του, κάνοντας υπερήφανη όλη τη χώρα!

Εδώ ο Σπύρος με τις συναθλήτριες του Έφη Γεωργαντή και την Κεφαλονίτισα Διον. ΒαλλιανάτουΟι φώτο που ακολουθούν είναι από τη συμμετοχή του Σπύρου στον Διάπλου Ληξούρι - Αργοστόλι τον Ιούλιο του 2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου