Τρίτη, Μαΐου 18

Ποσειδώνας Ληξουρίου: Ημερίδα επιδόσεων Εθνικών Ομάδων Τεχνικής Κολύμβησης

ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΟΠΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ ΣΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 14-16/5/2021 ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΤΕΚΑ ΑΘΛΗΤΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 13-17 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ(2003), ΒΑΣΙΛΑΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΒΟΛΤΕΡΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (2005), ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΙΣΜΗΝΗ, ΚΑΤΣΑΙΤΗ ΑΝΝΑ ΛΥΔΙΑ, ΜΥΡΙΛΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ, ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ (2006), ΤΣΙΚΛΗ ΜΑΡΙΕΤΑ(2007) ΜΑΡΚΑΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑ & ΠΡΕΝΤΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (2008) ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΘΕΛΗΣΗ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. 

ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΜΥΡΙΛΛΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ LOCKDOWN ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ & ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ Κ. ΤΣΙΛΙΜΙΔΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ .

ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ, IONION P LINES & LEVANTE FERRIES ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΙΚΛΗ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου