Κυριακή, Μαΐου 16

"Ότι επιθυμήσει το μυαλό, το σώμα θα το καταφέρει" και ο Σπ. Χρυσικόπουλος το απέδειξε με ρεκόρ Guinness..... Βραβεύθηκε από τον Λ. Αυγενάκη

 τι επιθυμήσει το μυαλό, το σώμα θα το καταφέρει!

Αρκεί μόνο να το επιθυμήσει πολύ και να προσηλωθεί στην κατάκτησή του."

Τελικά αυτό το guinnesworldrecord δεν στάθηκε ικανό να λυγίσει τον Σπύρο Χρυσικόπουλο.

Ο στόχος του για να το αποκτήσει ήταν 250 χιλιόμετρα επί μια εβδομάδα σε πισίνα 50 μέτρων και εκείνος διέλυσε τον στόχο επιτυγχάνοντας το ασύλληπτο 358.2 χιλιόμετρα κολυμπώντας στην 50 άρα πισίνα του Ο.Α.Κ.Α.

Μαζί του ασταμάτητα  ήταν η δική του ομάδα εκείνοι που χρόνια τώρα τον πιστεύουν και έχουν το δικό τους κοινό δεσμό που δεν είναι άλλος από τον τίτλο της δημοσίευσης «Ότι επιθυμήσει το μυαλό, το σώμα θα το καταφέρει!

Αρκεί μόνο να το επιθυμήσει πολύ και να προσηλωθεί στην κατάκτησή του.

Σήμερα, εκείνος πήρε το guinnesworldrecords εμείς ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον λόγο για τον οποίο αγωνίστηκε ο Σπύρος που δεν είναι άλλος από την επιθυμία του να γίνει το παράδειγμα προς μίμηση σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους όχι μόνον για να γίνουν καλύτεροι αθλητές αλλά για να γίνουν ευτυχισμένοι άνθρωποι.

Το κάθε ρεκόρ ατομικό ή Guinness αποτελεί μια νίκη για τον άνθρωπο τον φίλο την φίλη για όλους μας.

Αυτή την ώρα ο Σπύρος ακολουθεί προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις όπως έκανε και πριν τον αγώνα, ένα ακόμη μήνυμα του αθλητισμού μέσα από τα δεκάδες αυτών των τελευταίων επτά ημερών από ένα και μόνον άνθρωπο.

Είναι εκατοντάδες ίσως και χιλιάδες τα συγχαρητήρια μηνύματα που καταφτάνουν στους λογαριασμούς του, όπως και στους λογαριασμούς της Ομάδας του στα media.

Εμείς από την Κεφαλλονιά που έχει τιμήσει με την αγωνιστική του παρουσία, του ευχόμαστε καλή αποκατάσταση και τον συγχαίρουμε που τίμησε την Ελλάδα για ακόμη μια φορά.

Με το άνοιγμα του μαζικού αθλητισμού είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστούμε μαζί του σε κάποιο αγώνα κολύμβησης ή Τριάθλου που τόσο αγαπάμε.

Πριν από λίγο τον βράβευσε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης

Και ο Μυθικός Δρομέας Υπεραποστάσεων Γιάννης Κούρος στο πλευρό του Σπύρου

Ακολουθούν φώτο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου